Κύπελλο Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό χωρίς θεατές ο τελικός ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η ΕΕ/ΕΠΟ αποφάσισε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2022-2023 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ να γίνει στο στάδιο του Βόλου την Τετάρτη 24/5 στις 20:30′ χωρίς θεατες!

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις, αποφάσεις, αναβολές, αρνήσεις, αντιδράσεις, “ταξίδια”, κ.λπ., η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα (12/5) οτι ο… “ταλαιπωρημένος” “τελικός” του κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2022-2023 θα διεξαχθεί (;) στο “Πανθεσσαλικό” στάδιο του Βόλου!

Στην συνεδρίαση που πραγματοποίησαν σήμερα (Παρασκευή, 12/5) τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Ο. αποφάσισαν ο τελικός να γίνει στο στάδιο που προέβλεπε άλλωστε η προκήρυξη και είχε αρχικά, οριστεί, την Τετάρτη, 24 Μαΐου, με ώρα έναρξης στις 20:30′, χωρίς την παρουσία θεατών!!!

Ολα αυτά, βέβαια, αν το… “εγκρίνουν” – αποδεχθούν και οι άνθρωποι των εμπλεκόμενων Π.Α.Ε. καθώς, από οτι φαίνεται, θέλουν την παρουσία φιλάθλων!

Σε αντίθετη περίπτωση ο τελικός θα πάει στο… “Elbasan Arena”!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής Ε.Π.Ο. (Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023)

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στην τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Αφού έλαβε γνώση των επιστολών του Δημάρχου Βόλου και της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ αντίστοιχα, αποδέχεται τους όρους διεξαγωγής, όπως αυτοί τίθενται από την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ, για την τέλεση του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Novibet αγωνιστικής περιόδου 2022/2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, την Τετάρτη 24.05.2023 και ώρα έναρξης 20:30, με την υποσημείωση ότι οι 2 φιναλίστ δεν αποδέχονται τους όρους διεξαγωγής επιθυμώντας την παρουσία των φιλάθλων τους, ωστόσο υποχρεωτικά θα δεχθούν τους από την ΕΠΟ και την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ τιθέμενους όρους.

Περαιτέρω, εάν για οποιονδήποτε λόγο, αντικειμενικό και μη προβλέψιμο σήμερα, δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα κατά την ως άνω ημερομηνία και ώρα, η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, όπως ορίσει τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα στο Elbasan Arena, στην πόλη Ελμπασάν της Αλβανίας, κατά την ίδια ή την αμέσως επόμενη διαθέσιμη και αντικειμενικά εφικτή ημερομηνία.

Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν οι κ. Παναγιώτης Δημητρίου και Δημοσθένης Κουπτσίδης

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content