Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Λεβαδέων

Πραγματοποιήθηκε χθες 1η Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο, σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Λεβαδέων από το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη, όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λεβαδέων, Πρόεδροι και μέλη των Συμβουλίων των Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, την Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, της Πολεμικής Αεροπορίας και Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος, πατέρας Γεώργιος, ο οποίος ευχήθηκε  καλό έργο στον νέο Δήμαρχο, υγεία και καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους, ενώ ο πανοσιολογιότατος πατέρας Αλέξιος προσέφερε στο Δήμαρχο Λεβαδέων μια εικόνα του Αγίου Ρηγίνου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης ευχήθηκε σε όλους τους δημότες και τους παρευρισκόμενους υγεία και ευημερία για το νέο έτος και ευχήθηκε το 2024 να είναι ειρηνικό και δημιουργικό. Σημείωσε ότι θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει έργα που είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή ενώ υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα εργαστούν μεθοδικά ώστε να επιτύχουν τους στόχους και τα οράματα που έχουν θέσει για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος μας. 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε, στο νέο Δημαρχείο, η τελετή παράδοσης και παραλαβής μεταξύ του απερχόμενου Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα και στον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη, όπου παρευρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Γεώργιος Ζιώγας καθώς και υπάλληλοι του Δήμου Λεβαδέων.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content