Καθαρισμός παραλίας Αλυκής Βοιωτίας

Καθαρισμός παραλίας Αλυκής:


Με κοινή πρωτοβουλία του Προέδρου Ξηρονομής κ. Σ. Κεφαλά, τού Συλλόγου μας και την εθελοντική συνεισφορά οικιστών τής Αλυκής, καθαρίστηκε σήμερα από ξύλα και φερτά υλικά, ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας μας.
Πρότασή μας να συσταθούν μόνιμες εθελοντικές ομάδες για αντίστοιχες δράσεις.

Αυτό κρίνεται απαραίτητο, δεδομένου του μεγάλου μήκους τής παραλίας καθώς και του όγκου των φερτών υλικών που χρειάζεται να καθαριστούν.
Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο την Κοινότητα Ξηρονομής όσο και τους εθελοντές για τη συνδρομή τους.!

Αργώ-Αλυκή

Με επιτυχία άρχισε ο καθαρισμός των παραλιών της Αλυκής και ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες, από την κοινότητα Ξηρονομής. Ο Καθαρισμός των Ακτών μας ας γίνει συνείδηση σε όλους, για Εθελοντική δράση για το Θαλάσσιο Περιβάλλον μας.

Ο καθαρισμός όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος της κοινότητας, θα καλύψει όλο το παραλιακό τμήμα που βρίσκεται στα όρια της Τοπικής Κοινότητας Ξηρονομης, όπως βλέπεται στις φωτογραφίες σήμερα πρώτη ημέρα συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος απορριμμάτων. Ας προσπαθήσουμε όλοι να συμμετέχουμε βοηθώντας, στην πραγματοποίηση τέτοιων δράσεών, που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση του θεσμού του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας.

Γιώργος Κούλας

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content