Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες – Ίσως ο ένας να είναι ο εκτελεστής

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ένα από τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν να είναι ο δολοφόνος του δημοσιογράφου – Η εμπλοκή του και σε άλλη δολοφονία

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση Καραϊβάζ με την αστυνομία να μην αποκλείει το ενδεχόμενο ο ένας από τους δύο να είναι και ο δράστης της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Όπως έγινε γνωστό οι δύο συλληφθέντες είναι αδέρφια 40 και 48 ετών. Πρόκειται για άτομα γνωστά στις Αρχές που έχουν απασχολήσει για εκβιασμούς και ληστείες ενώ φέρεται να έχουν σχέσεις με τα κυκλώματα της νύχτας.

Η δολοφονία Κοντογιώργη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος εκτός από την υπόθεση Καραϊβάζ, εμπλέκεται και στη δολοφονία του πυγμάχου Χάρη Κοντογιώργη, στο Γαλάτσι, έξω από γυμναστήριο, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2021, λίγους μήνες δηλαδή μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Για τη δολοφονία Κοντογιώργη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο.

Εκτιμάται πως η δολοφονία Κοντογιώργη ήταν πράξη αντεκδίκησης ομάδας μπράβων για την εκτέλεση του πρώην πυγμάχου, Μιχάλη Καπίρη με τον οποίο σχετιζόταν ο 40χρονος. Υπεύθυνος για τη δολοφονία, στις 15 Μαΐου 2021, θεωρείται ο Χ. Κοντογιώργης.

Μάλιστα αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο τρόπος δράσης και η εκτέλεση των δύο δολοφονιών (Καραϊβάζ και Κοντογιώργη) έχουν πολλά κοινά στοιχεία ενώ ακόμα και το δίκυκλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες φέρεται να μοιάζει και στις δύο περιπτώσεις, αν δεν είναι το ίδιο.

Ο 40χρονος εμπλέκεται επίσης και σε δικογραφία για εκβιασμό το 2016, ενώ φέρεται να ήταν συνοδός ασφαλείας του Γιώργου Μήτσου, του 38χρονου πρατηριούχου που δολοφονήθηκε στον Γέρακα, τον Ιούνιο του 2022.

Ο ιδιοκτήτης του βαν

Όσον αφορά τον 48χρονο αδερφό του φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία στο παρελθόν. Ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Νίκαια εκεί όπου εδρεύει η εταιρεία καθαριότητας πολυκατοικιών που είναι στο όνομα της γυναίκας του. Το λευκό βαν που εντόπισε η αστυνομία στη δολοφονία Καραϊβάζ και πρόσδωσε τα δύο αδέρφια ανήκει στη συγκεκριμένη εταιρεία καθαριότητας.

Το συγκεκριμένο όχημα φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διαφυγής του δολοφόνου ο οποίος από τη μηχανή όπου εκτέλεσε το θύμα στη συνέχει επιβιβάστηκε στο λευκό βαν.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content