Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά και αύριο στην Εύβοια

Με τα προβλήματα να είναι μεγάλα στην Εύβοια από την επέλαση της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα και τα φαινόμενα να επιδεινώνονται τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τα νέα στοιχεία των μετεωρολογικών δελτίων, σε πολλές περιοχές του νομού τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 8/2.

Έτσι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, κλειστά και αύριο θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Κύμης Αλιβερίου. Με απόφαση του δήμαρχου Θανάση Μπουραντά όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου θα παραμείνουν κλειστές.

Την ίδια ώρα, και στο δήμο Καρύστου όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές και αύριο.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος μιλώντας στο evima.gr, ανέφερε πως θα παραμείνουν κλειστές και αύριο όλες οι σχολικές μονάδες στο δήμο για την ασφάλεια των μαθητών.

Στη βόρεια Εύβοια που πλήττεται ιδιαίτερα από την ισχυρή κακοκαιρία αύριο Τετάρτη 8/2 κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες των δήμων Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας και Ιστιαίας, Αιδηψού.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, όπου επίσης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Σε ορεινά χωριά του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια υπάρχουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, καθώς εκεί το χιόνι έφτασε και το ένα μέτρο.

Ο Δήμος Ερέτριας, με απόφαση του δημάρχου Ιωάννη Δημητρόπουλου ανακοίνωσε την απόφαση αναστολής λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων για αύριο Τετάρτη.

Νωρίτερα και ο δήμος Χαλκιδέων εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές και αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.
«Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν της απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, λόγω των εξελισσόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών και για προληπτικούς λόγους, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023.
Κλειστοί επίσης θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και δομές των Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr