Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Σύγχρονη Πρόταση για τον Δήμο Τανάγρας:Σοβαρό πρόβλημα με τις διακοπές νερού στις επιχειρήσεις στο Δήλεσι και τα Οινόφυτα - Όλη η ανακοίνωση

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
 

Σοβαρό πρόβλημα με τις διακοπές νερού στις επιχειρήσεις στο Δήλεσι και τα Οινόφυτα

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού συμβουλίου Ταναγρας,

Με την παρούσα επιστολή σας πληροφορούμε ότι οι υπογράφοντες τοποθετούμαστε ενιαία ως παράταξη στην ημερήσια διάταξη για τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Ιουλίου 2020.

Γνωρίζοντας τον λόγο ύπαρξης των δημοτικών συμβουλίων οι συνεχόμενες προσκλήσεις σας να γίνονται δια περιφοράς τα συμβούλια με πρόσχημα τον convid -19 δεν μας εκφράζουν σαν παράταξη και πλέον αναρωτιόμαστε αν είστε ενήμερη για τα φλέγοντα θέματα που επικρατούν στον δήμο μας το τελευταίο διάστημα τα οποία αφορούν και ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας . Θέματα τα οποία χρίζουν συζήτηση δυναμικές αποφάσεις και κινητοποιήσεις από την Δημοτική αρχή προς όφελος των συμπολιτών μας.

Νομίζω ότι χρειάζεστε την απαιτούμεμη ενημέρωση καθώς αυτή την δεδομένη στιγμή βιώνουμε να μην λαμβάνονται υπ’ όψην οι αποφάσεις τόσο των τοπικών συμβουλίων όσο και των δημοτικών συμβουλίων στην υπόθεση των νέων ανεμογεννητριών στις θέσεις Ροκάνι και Κάφα στα Δερβενοχωρια . Η εταιρεία είναι μια ανάσα να πάρει άδεια εγκαταστασης καθώς έχει ήδη πάρει έγκριση περιβαλλοντικών όρων παίρνοντας το πράσινο φως από τις επιτροπές στην Περιφέρεια καταδικάζοντας έτσι την ποιότητα ζωής των κατοίκων των Σκούρτων με την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην κυριολεξία πάνω από το κεφάλι τους.

Αναρωτιέμαι δεν έπρεπε να έρθει αυτό το θέμα προς συζήτηση ;; .

Την δεδομένη στιγμή αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα οι επιχειρηματίες του Δηλεσίου και των Οινοφύτων με τις συνεχόμενες διακοπές νερού και ρεύματος στην μέση της καλοκαιρινής σεζόν ενώ θα μπορούσαν από Σεπτέμβριο να γίνουν αυτά τα έργα ; .

Στα Οινόφυτα με αυθαίρετες αποφάσεις η ΝΕΑ ΟΔΟΣ χωρίς καν να ειδοποιηθούν φορείς όπως το ΚΤΕΛ , η τοπική κοινότητα , το Δημοτικό συμβούλιο καταργεί την στάση κλείνοντας την Εθνική οδό προς Λαμία αφήνοντας τους ανθρώπους που εξυπηρετούνται αβοήθητους .

Δεν θα έπρεπε να έρθουν προς συζήτηση όλα αυτά τα φλέγοντα ζητηματα και να παρθούν σύσσωμες αποφάσεις - ενέργειες και κινητοποιήσεις για προστατεύσουμε την ποιότητα ζωής και τα δικαιώματα των κατοίκων του δήμου Ταναγρας;

Όσον αφορά τις εισηγήσεις ψηφίζουμε αρνητικά στο πρώτο καθώς κρίνουμε άτοπη την εισήγηση εφόσον αντί να γράφει ξεκάθαρα τον τρόπο δράσης και τι διεκδικούμε για την περιοχή των Οινοφύτων απλά μας ζητάει να εξουσιοδοτήσουμε τον αντιδήμαρχο να εκτελέσει τα καθήκοντα του.

Τέλος ψηφιζουμε θετικά στο τρίτο θέμα            

Σύγχρονη πρόταση για τον Δήμο Τανάγρας.

Γωγώ Καμπιώτου

Καμινιώτης Ιωαννης

Τσιανακας Αθανάσιος

Καψάλης Αποστόλης

 

 

 

camora

 

 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 
 
 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Booking.com

 

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Greece Jooble logo

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK