• Κιβωτός του Κόσμου: Άφαντος ο πατήρ Αντώνιος μετά την εντολή να μην πλησιάζει τις δομές -Πότε μπορεί να επέμβει η αστυνομία

  Κιβωτός του Κόσμου: Άφαντος ο πατήρ Αντώνιος μετά την εντολή να μην πλησιάζει τις δομές -Πότε...

  Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 06:59

  Published in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 • Καλάθι νοικοκυριού: Με προϊόντα έκπληξη το εορταστικό καλάθι

  Καλάθι νοικοκυριού: Με προϊόντα έκπληξη το εορταστικό καλάθι

  Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 06:32

  Published in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 • Τι καιρό θα κάνει τον Δεκέμβριο – Πώς θα περάσουμε τα Χριστούγεννα

  Τι καιρό θα κάνει τον Δεκέμβριο – Πώς θα περάσουμε τα Χριστούγεννα

  Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 14:16

  Published in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 • Πού βρίσκονται οι Αλκυονίδες όπου οι σεισμολόγοι «βλέπουν» ισχυρό σεισμό τα επόμενα χρόνια

  Πού βρίσκονται οι Αλκυονίδες όπου οι σεισμολόγοι «βλέπουν» ισχυρό σεισμό τα επόμενα χρόνια

  Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 14:10

  Published in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 • Κιβωτός του Κόσμου: Απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές της ΜΚΟ με εντολή εισαγγελέα

  Κιβωτός του Κόσμου: Απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές της ΜΚΟ με εντολή...

  Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 14:06

  Published in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

lymperi banner new

Ξεκινά η 3η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη Λιβαδειά, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας

epimelitirio viotias

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Βοιωτίας μετά τη μεγάλη επιτυχία της 2ης  Σειράς Βοιωτίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προχωρούν στη διοργάνωση της 3ης Σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, στη Λιβαδειά, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και στο ανθρώπινο δυναμικό.

 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που προσφέρει η ΕΕΔΕ από το 1989 σε 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα προετοιμάζει και παρέχει σφαιρική γνώση για το Management, εμπλουτίζει την υπάρχουσα εμπειρία με νέες τεχνικές και μεθόδους διοίκησης, δίνει έμφαση στην πράξη χωρίς να παραβλέπει τη θεωρία, έχει δυναμική ευελιξία και προσαρμόζεται στην επικαιρότητα και την επιχειρηματική τακτική. Η πραγματική αξία του Προγράμματος φαίνεται μετά την αποφοίτηση: η "απογείωση" στην καριέρα του αποφοίτου είναι η ανταμοιβή στην επένδυση που έγινε.

Αναγνωρίζεται από οργανισμούς και επιχειρήσεις, ως ένα πρόγραμμα με σαφή προσανατολισμό και εφαρμογή, ενώ διαθέτει άριστο και έμπειρο επιτελείο εκπαιδευτών, που συνδυάζουν γνώση με πολυετή εργασιακή και διδακτική εμπειρία.

Επισημαίνεται δε ότι στα 30 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος πάνω από 2.000 εταιρίες, έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους ενώ έχουν αποφοιτήσει, πανελλαδικά, περισσότερα από 4.500 στελέχη.

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε πέντε θεματικές ενότητες που καλύπτουν όλες τις λειτουργίες της σύγχρονης επιχείρησης. Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος ανέρχεται σε 400 ώρες και υλοποιείται δύο φορές τον μήνα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 15 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την 31 Οκτωβρίου 2020.

H διδασκαλία βασίζεται στη διαδραστική προσέγγιση και χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι όπως: CaseStudies, SyndicateCases, PracticalExercises, FocusExamples, TeamProjects, Games, RolePlaying.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους εισηγητές και σε συνδυασμό με την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις γνώσεις, που έχουν αποκομίσει από την επόμενη ημέρα στην εργασίας τους.

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας μέχρι τις 15/02/2019 και επωφεληθείτε από το  

pre-book της ΕΕΔΕ με 22 % έκπτωση.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Υπεύθυνος του προγράμματος, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι ο κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, Οικονομικός Επόπτης του.

Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΕΔΕ. Υπεύθυνος προγράμματος: Μάκης Φιτέογλου

τηλ.: 2102112000 (εσωτ. *611), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.eede.gr

Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ: http://bit.ly/EEDE_MBA

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αγνιάδης

 

lempesis

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Θήβα

 

Ελαιοτριβείο Πελώνης

ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

cameres stats crazynapofetured

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΚΤΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

argiris taxi

 

lefkiano

parostop

camora

 

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK