
Η νεόδμητη πλατεία του Άρματος, στο Δήμο Τανάγρας, φωταγωγήθηκε, χθες, Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, με δεκάδες πολύχρωμα λαμπιόνια που στολίζουν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στέλνοντας το μήνυμα της γέννησης του θεανθρώπου στις καρδιές όλων των ανθρώπων.
Παρά το τσουχτερό κρύο μικροί και μεγάλοι γέμισαν την πλατεία για να χαρούν την χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχε ετοιμάσει η ΔΗΚΕΤ και να ανάψουν για πρώτη φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία του χωριού που αποτελεί το στολίδι του.
Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έδωσαν ζωή στο χωριό και το τρενάκι μάγεψε μικρούς και μεγάλους, ο μάγος και ο ζογκλέρ έδωσαν χαρά στα παιδιά με το παιχνίδι και ο Αϊ Βασίλης φωτογραφήθηκε με τους μικρούς του φίλους. Όλοι οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι και να απολαύσουν τα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα των μελών του συλλόγου που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για την περίσταση.
Εκεί ήταν και τα παιδιά του τοπικού Γυμναστικού Συλλόγου όπου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.
Ο Αντιδήμαρχος Ασωπίας κ. Κώστας Λαμψάνης ευχήθηκε σε όλους ο ερχομός του Θεανθρώπου να δώσει ελπίδα χαρά κι ευτυχία τις οικογένειες όλων.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΤ κ. Διομήδης Δριχούτης, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και ευχές εκ μέρους της ΔΗΚΕΤ, η πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος κα Μαρία Νίκα, καθώς και η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου.