Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Επιστολή της προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου ΣΩΣΩ ΜΑΝΑΡΑ ΜΑΥΡΑΚΗ-ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

 Την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου οι Δικηγόροι της Θήβας θα ψηφίσουν για να εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Δικηγορικό Σύλλογο Θηβας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η εμπειρία των τελευταίων ετών έχει αποδείξει ότι τα πρόσωπα μπορούν να κάνουν τη διαφορά απέναντι στους αριθμούς και στο χώρο της επιτυχημένης διεκδίκησης των αιτημάτων μας, όταν αυτά βέβαια ξέρουν και μπορούν να αξιοποιήσουν τον προγραμματισμό, την εμπειρία, τη θέληση, την επιμονή και την εργατικότητα.

 


Ετσι με εμπειρία γνώση θέληση επιμονή και εργατικότητα για την επόμενη θητεία έχω ως στόχους:


Την εξακολούθηση της συνεχούς καθημερινής παρουσίας μου στο Σύλλογο για την επίλυση όσων ζητημάτων προκύπτουν και για την εξασφάλιση της αξιοπρεπούς και ακώλυτης καθημερινότητας όλων μας.

 


Την συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θηβων στα μέλη του μέσω της συνεχούς αναβάθμισης της ιστοσελίδας του και της αξιοποίησης των ψηφιακών μέσων, υποβολή αιτήσεων και χορήγηση πιστοποιητικών ηλεκτρονικά, ένταξη των δικαστηρίων στην ψηφιακή πύλη Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης solon.gov.gr και στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη secdigital.gov.gr.


Την συνέχιση της διοργάνωσης σεμιναρίων και εκδηλώσεων επιστημονικού και πολιτιστικού περιεχομένου για τα μέλη του Συλλόγου και τους συμπολίτες μας. Ήδη προγραμματίζουμε ενημερωτικές εκδηλώσεις για τον νέο πτωχευτικό, τον νέο Κ.Πολ.Δ. κλπ.

 


Την ενεργοποίηση των συναδέλφων σε παρουσιάσεις και εισηγήσεις νομικών ζητημάτων που οι ίδιοι επιθυμούν.

 


Την θεσμική παρέμβαση του Συλλόγου για την αντιμετώπιση φαινομένων αρνητικής αντιμετώπισης δικηγόρων σε γραμματείες δικαστηρίων, δημόσιες υπηρεσίες κλπ.


Τη διεξαγωγή συνεδρίασης των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στην πόλη μας, με τη φιλοξενία του Συλλόγου μας.( ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΘΗΒΑ)

 


Την εκλογή μου τόσο στον ΛΕΔΕ( όπου ήδη είμαι μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής) όσο και στην Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για την καλύτερη υποστήριξη των αιτημάτων μας.


Την Ίδρυση ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΜΑΤΟΣ.ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΑΣ Είναι ένα όνειρο που λογω της Πανδημίας δεν κατόρθωσα να υλοποιήσω αν και το ξεκίνησα. αλλα τώρα λογω των υγειονομικών συνθηκών που υφιστάμεθα είναι επιβεβλημένο περισσότερο από ποτέ και ζητώ από όλους σας να βοηθήσετε..


Στα προηγούμενα χρόνια έδωσα τη μάχη της καθημερινότητας, συγκρουόμενη, όταν αυτό ήταν απαραίτητο, με δικαστές, δικαστικούς υπαλλήλους αλλά και εξωδικαστικούς παράγοντες και φορείς, ώστε κανείς δικηγόρος,μέλος του Συλλόγου μας, να μην αισθάνεται μόνος, στην υπερπροσπάθεια που καλείται να καταβάλλει προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, στη δύσκολη περίοδο που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Στην θητεία που ολοκληρώνεται προσπάθησα να αντιμετωπίσω τα ζητήματα που μας αφορούν, μέσα από τη συλλογική και ενιαία στάση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας αλλά και τη συμπόρευση όλων των συναδέλφων, μέσα από την ενότητα, την οποία θεωρώ απαραίτητη, δεδομένων των κοινών προβλημάτων που δεν αντιμετωπίζονται με αντιπαλότητες και διαχωρισμούς αλλά με σύμπνοια, γνώση, εμπειρία και θέληση.

Στα χρόνια που έρχονται η δικηγορία θα εξακολουθεί να αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, η άσκησή της θα απαιτεί ολοένα και περισσότερες γνώσεις, μεγαλύτερη εξειδίκευση, καλύτερα εφόδια υλικά και πνευματικά, ενώ οι συνθήκες εργασίας μας θα μεταβάλλονται διαρκώς. Οι δυσκολίες αναπόφευκτα θα πληθαίνουν και ο μόνος σύμμαχός μας θα είναι ένας Δικηγορικός Σύλλογος έτοιμος να σταθεί δίπλα μας, ικανός να μας υπερασπισθεί απέναντι σε άδικες αυθαιρεσίες, έμπειρος να διεκδικήσει μαζί μας, ανοιχτός στην κοινωνία που πρέπει να έχει σύμμαχο, ενωτικός στις επιλογές του και διεκδικητικός στις απαιτήσεις του απέναντι στην Πολιτεία.

Στην επόμενη τετραετία με εμπειρία, γνώση, επιμονή και συνέπεια, είμαι διατεθειμένη να συνεχίσω την προσπάθεια, να ενισχύσω και να ολοκληρώσω όσα ξεκίνησα και να προσφέρω στις και στους συναδέλφους μου εκείνες τις συνθήκες εργασίας που διαφυλάσσουν την αξιοπρέπεια και το κύρος που μας αρμόζει με ένα Δικηγορικό Σύλλογο Θηβών δίπλα σε όλες και όλους τους δικηγόρους της Θήβας, δυνατό και δυναμικό.

Στις εκλογές της 28ης Νοεμβρίου 2021 θα μου δώσετε την εντολή να συνεχίσω και να ολοκληρώσω τον αγώνα και τις προσπάθειές μου για ένα Δικηγορικό Σύλλογο ΘΗΒΑΣ πιο λειτουργικό, πιο φιλικό, πιο διεκδικητικό, πιο αποτελεσματικό, συμπαραστάτη του καθενός μας στην άσκηση του δύσκολου λειτουργήματός μας.

Η προσπάθεια αυτή όμως χρειάζεται τη δική σας συμμετοχή και κυρίως την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Ευελπιστώ ότι θα με τιμήσετε και πάλι με την ψήφο σας και θα μου δώσετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσω την προσπάθειά μου αυτή.

Συνάδελφε, η παρουσία σου σε αυτές τις εκλογές είναι απαραίτητη. Όλοι οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. χρειάζονται την στήριξη, την υποστήριξη και την αναγνώριση της προσπάθειας τους από εσένα, γιατί διαθέτουν το χρόνο τους και την ψυχή τους.

 


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…ΜΑΖΙ

ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ….

 Με εκτίμηση και αγάπη

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΩΣΩ ΜΑΝΑΡΑ ΜΑΥΡΑΚΗ

Synexizoyme mazi # metin Soso#

 Booking.com

 

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

back To school livadeia facebook 600x500

Greece Jooble logo

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK