Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Εκ νέου υποψήφια για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας η κα Σωσώ Μανάρα - Μαυράκη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΑΣ
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι μου, με την παρούσα μου ανάρτηση –επιστολή θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για την Προεδρία εκ νεου του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας.

 

 
Πριν 4 περίπου χρονια το 2017 , διεκδίκησα για πρώτη φορα την θεση του Πρόεδρου του Συλλόγου μας, με σκοπό να υπηρετήσω το σωμα με αγάπη για εσας για το λειτούργημα μας και με μια ατζέντα με πολλες και δύσκολες επιδιώξεις και στόχους.
Διεκδίκησα με πάθος να μου δοθει αυτή η δυνατότητα και εσεις μου δώσατε αυτην με τιμήσατε με την ψηφο σας και την εμπιστοσύνη σας και σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό.
Στο χρονικό αυτό διάστημα των 4 χρόνων η θητεία μας δυστυχώς δοκιμάστηκε πολλαπλώς και σκληρά αφου σχεδόν τα 2 χρόνια μας διεμβολησε η πανδημία του covid 19 η οποία μας ανέτρεψε σχέδια, ζωή, εργασία και μας απείλησε τρομακτικά, δημιουργώντας μας γεγονότα και καταστάσεις που κανείς δεν ειχε φαντασθεί. Είμαστε από τους τυχερούς και λίγους συλλόγους που δεν θρηνήσαμε θύματα, και φυσικά πιστεύω ότι αυτό το επιτύχαμε με μεγάλη προσπάθεια όλοι μας και με ιδιαίτερη προσοχή και επιμονή στην ασφάλεια μας.
Παρά ταύτα ,πετυχαμε ως ΔΣ παρα πολλά απο αυτά που είχαμε υποσχεθεί και θεσει ως στόχους μας, .παρολες τις δυσκολίες.!! τα κεκτημένα λοιπόν είναι σημαντικά για τον Σύλλογο μας.
Ο Σύλλογος μας αν και μικρός ηταν παρών σε ολες τις αποφάσεις προκλήσεις και προσκλήσεις των γεγονοτων και με δυνατή φωνή επηρέασε γεγονότα και απέδειξε ότι είναι ισχυρός και αγωνιστικός. .Ήμασταν παρόντες σε όλα τα Δικά μας φλέγοντα ζητήματα ,που δεν ησαν λιγα, τα Εθνικά αλλα και τα Τοπικά και Κοινωνικά με αποφασιστική Θέση και άποψη.
Σκοπός μου και στόχος μου ηταν να απογειώσω τον Δικηγορικό μας Σύλλογο και να τον κανω αντάξιο της ιστορικής πολης που διαμένουμε και αγαπάμε .αλλα και να τον κανω Πρώτο Επιστημονικού Σύλλογο!!! Όπως αξιζει σε αυτόν.
Ετσι ζητώ από εσας και παλι να με εμπιστευτείτε για έναν Δικηγορικό Σύλλογο με δυνατή φωνή με κύρος και σοβαρή εκπροσώπηση χωρις εξαρτήσεις, για την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν.και που δεν είναι λιγα.
Οι προκλήσεις πολλές και μάλιστα πρωτοφανείς που κυρίως η πανδημία φανέρωσε!!
Μας καλούν… να προχωρήσουμε και μάλιστα με ιλιγγιώδη ρυθμό…
Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε οσα αναλυτικά και σπουδαία πράξαμε παρα τις πολλές δυσκολίες αλλα και τι θα κάνουμε στην επόμενη θητεία.
Με το βλέμμα στο μέλλον για ένα ΔΥΝΑΤΟ Δικηγορικό Σύλλογο , με αλληλεγγύη, ανθρωπιά και αγωνιστικότητα .ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!!
ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!...
ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΝΑΡΑ-ΜΑΥΡΑΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΑΣ

 

 

 

camora

 

 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 
 
 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Booking.com

 

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

back To school livadeia facebook 600x500

Greece Jooble logo

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK