Φώτης Σταματόπουλος Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δήμου Θήβας

KANTE MAΣ LIKE E-sterea

stamatopoulos fwths

 
Αγαπητοί φίλοι….

Όπως σας είναι ήδη γνωστό, είμαι υποψήφιος στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για το τοπικό συμβούλιο της πόλης μας. Θεώρησα αναγκαίο να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας γνωστοποιήσω το σκεπτικό της απόφασης μου αυτής.
 KANTE MAΣ LIKE E-sterea
 Γνωστός από την επαγγελματική μου δραστηριότητα (Εμπορία αυτοκινήτων) και κοινωνικός ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια με τα προβλήματα της πόλης μας με αποκορύφωμα την εμπλοκή μου στην «Επιτροπή αγώνα κατά της εγκληματικότητας των ΡΟΜΑ». 
 
Από νεαρή ηλικία δεν δίστασα να αναλάβω, να βγώ μπροστά και να αντιδράσω μένοντας από επιλογή μακριά από θεσμικές θέσεις, η εμπειρία αυτών των ετών μου έδειξε πως αν δεν έχεις θεσμικό ρόλο δυστυχώς δεν μπορείς να καταφέρεις και πολλά. Θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της πόλης και σας καλώ να στηρίξετε το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του τοπικού συμβούλιου της πόλης. 
 KANTE MAΣ LIKE E-sterea
Σε όσους με γνωρίζουν από την δράση μου όλα αυτά τα χρόνια ζητώ την ψήφο τους όχι από υποχρέωση ή λόγω προσωπικής σχέσης και φιλίας! Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου που σε εμένα αναγνωρίζουν την ικανότητα να προσφέρω στον τόπο μας και δεσμεύομαι απέναντι τους να προσπαθήσω για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με την αγάπη για την πόλη μας και την συλλογική προσπάθεια μπορούμε να ανακτήσουμε μια αξιοπρεπή καθημερινότητα και ένα καλύτερο μέλλον για εμάς.Με εκτίμηση
Φώτης Σταματόπουλος 
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δήμου Θήβας

 

 

monomaxoi2

 
 

KANTE MAΣ LIKE E-sterea

 
 
 

KANTE MAΣ LIKE E-sterea

remos

lefkiano

estereaWebp.net gifmaker

TIGAS ANNA

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΘΗΒΑ

farmakio

lempesis

monomaxoi2

camora

 

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

meli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ
ΠΕΥΚΟ-ΡΕΪΚΙ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΤΗΛ 6980093156
ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

ARGIRIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΑΦΙΣΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ARGIRIS 2

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK