Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Ο γιατρός στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, η ζούγκλα και η ομάδα ΛΙΒΑΔΕΙΑ.....

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - dvd 26 - video (2) - Victory TV

 
 Με αφορμή αυτά που ειπώθηκαν στην ομάδα ΛΙΒΑΔΕΙΑ από τον διαχειριστή της Κιούση Πάνο και τη προσωπική δημόσια τοποθέτηση του κ.Πλιακοστάμου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε μέσα από το zougla.gr για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Πλιακοστάμος είναι ιατρός, εξειδικευμένος στη Γενική Χειρουργική, και υπηρετεί ως Επιμελητής Β’ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Από την προϊστορία του στα social media, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι αρέσκεται στο να αναμιγνύεται σε όλα, εν είδει αυτεπάγγελτου κριτή. Είναι, δηλαδή, «δραστήριος» στο αποκαλούμενο και «διαδικτυακό κουτσομπολιό». Τώρα, πώς συνάδει αυτή η δραστηριότητα με το επάγγελμα του χειρουργού, αυτό είναι μια άλλη και μακρά συζήτηση.

Ο Κωνσταντίνος Πλιακοστάμος, λοιπόν, αποφάσισε να ασχοληθεί και να αναρτήσει το σχόλιό του στο Facebook σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε μια ασθενής η οποία νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Η συνέντευξη αυτή αναρτήθηκε στη «Ζούγκλα» και ο κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει, στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο: 

Μόνον που ο κ. Πλιακοστάμος υπερέβη τα εσκαμμένα. Θεωρώντας τον εαυτό του προφανώς αυθεντία -σε τι άραγε;- και, ενώ δεν είχε καμία ανάμιξη στην εξέταση, τη νοσηλεία και τη θεραπευτική αγωγή της ασθενούς και, με λίγα λόγια, δεν γνώριζε απολύτως τίποτε για το ιστορικό της, κατέληξε σε συμπεράσματα, παραβίασε τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων, ειρωνεύτηκε και εξέθεσε βάναυσα την ασθενή. Επίσης, επιτέθηκε με χυδαιότητα, αναφερόμενος μάλιστα προκλητικά σε ανακρίβειες, κατά του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Δεν γνωρίζουμε πόθεν έλκει τη νομιμοποίησή του ως εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Λιβαδειάς ή ως «προστάτης» συναδέλφων του ούτε αντιλαμβανόμαστε πώς νομιμοποιεί τη θρασύτητα την οποία επιδεικνύει στην αντιμετώπιση της ασθενούς. Φθάνει, μάλιστα, στο σημείο να εκτοξεύσει και κατηγορίες εναντίον της, περί αγραμματοσύνης της φιλολόγου, χρησιμοποιώντας φθηνά και με απαράδεκτό τρόπο κάποιο λεκτικό ολίσθημά της, το οποίο προφανώς οφείλεται στον δικαιολογημένο εκνευρισμό της, ακόμη και την ακόμη πιο δικαιολογημένη ανησυχία της.

Δεν θα ασχοληθούμε με την ευτελή επιχειρηματολογία του κ. Πλιακοστάμου. Θα διερωτηθούμε, όμως, δημόσια για το πώς είναι δυνατόν ένας νάρκισσος -ο οποίος λειτουργεί στη βάση της διαδικτυακής αυταρέσκειας που τόσο παραγωγικά προάγουν τα social media- να υπηρετεί ως γιατρός σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Διερωτώμεθα πώς ένας επιστήμονας, που εκ της θέσεώς του είναι υποχρεωμένος από τον Νόμο και τις ηθικές αξίες να προστατεύει και όχι να εκθέτει τους ασθενείς του νοσοκομείου, νομιμοποιείται ατιμωρητί να σαρκάζει και να λοιδορεί νοσηλευόμενους.

Όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος της απρόκλητης και διαδικτυακής επίθεσής του, που αφορά το πρόσωπο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, απλώς ξεκαθαρίζουμε ότι το μείζον ζήτημα το οποίο προκύπτει από την ανάρτηση του κ. Πλιακοστάμου είναι το ασυμβίβαστο του επαγγέλματός του ως γιατρού με την ανηθικότητα, τον αντιεπαγγελματισμό και την απανθρωπιά που επέδειξε με την επίθεσή του κατά της ασθενούς αναπληρώτριας φιλολόγου Μαρίζας Προβατά σε σχολείο της ίδιας πόλης. Παρότι, λοιπόν, θεωρούμε ήσσονος σημασίας τα όσα διατυπώνει ο κ. Πλιακοστάμπος κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, του απαντάμε.

Του υπενθυμίζουμε, αφού, ως φαίνεται, έχει κοντή την μνήμη, πως οι κασέτες με τα στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση του συνθέτη βρίσκονται στα συρτάρια της Εισαγγελίας. Επισημαίνουμε πως τότε, όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε, το αδίκημα ήταν κατ' έγκληση και όχι αυτεπάγγελτο. Τότε, κ. Πλιακοστάμο, δεν υπήρχε #MeToo, δυστυχώς. Όσον αφορά στην υπόθεση αυτήν καθεαυτήν και την αποκάλυψή της μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, υπενθυμίζουμε πως διεξήχθηκαν όλες οι απαραίτητες έρευνες από τη Δικαιοσύνη - και σε όλα τα επίπεδα. Τα στοιχεία ήταν τόσο συντριπτικά, ώστε δεν υπήρξε καμία απολύτως επίπτωση για τον δημοσιογράφο και τη δημοσιογραφική του ομάδα. Αυτό και μόνο το στοιχείο τα λέει όλα.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, στον γιατρό Πλιακοστάμο πως θα έπρεπε να επαναφέρει στην ασθενή -ως φαίνεται- μνήμη του τη δημοσιογραφική έρευνα για τους γιατρούς. Ας θυμηθεί πόσοι συνάδελφοί του καταδικάστηκαν και έχασαν τη θέση τους για φακελάκια ή για άλλες παρανομίες. Ας θυμηθεί πόσοι δικαστικοί και άλλοι παράγοντες έχασαν τη θέση τους (και τον ύπνο τους) από την έρευνα για το Παραδικαστικό. Ας θυμηθεί, εν κατακλείδι, πόσες βίλες ή τμήματά τους γκρεμίστηκαν μετά τη δημοσιογραφική έρευνα για τις παρανομίες στην Πολεοδομία.

Διερωτώμεθα, λοιπόν, με τη σειρά μας, τι πραγματικά συμβαίνει με τον χειρουργό και Επιμελητή Β’ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς Κωνσταντίνο Πλιακοστάμο και αναμένουμε με πραγματική περιέργεια τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξει ο ίδιος ο υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης, μετά την εξέταση του περιστατικού και των διαδικτυακών δραστηριοτήτων του. Διότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε, κ. υπουργέ, τα ηθικά όρια, τις επαγγελματικές προδιαγραφές και το νομικό πλαίσιο εντός των οποίων μπορεί και οφείλει να κινείται ένας επιστήμονας, γιατρός, χειρουργός, Επιμελητής Β’ σε δημόσιο νοσοκομείο αυτής της χώρας.

Τελειώνοντας, σας προτείνουμε να διαβάστε ένα σχόλιο ενός πολίτη από τη Λιβαδειά, ο οποίος απαντά στον γιατρό Πλιακοστάμο για όσα ο ίδιος γράφει και υπαινίσσεται.

Επίσης, παρακάτω δείτε και τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο στον οποίο μπορείτε να αναγνώσετε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πλιακοστάμου στο Facebook.

ΚΩΝ.ΝΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ
την προηγούμενη Παρασκευή

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

omada livadeia2

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

omada livadeia

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Κάθε ασθενής που εισέρχεται στο νοσοκομείο Λιβαδειάς αιτιώμενος διάφορα συμπτώματα, εξετάζεται ενδελεχώς, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές κι αναλόγως των συνθηκών που επικρατούν την στιγμή εκείνη στον χώρο των επειγόντων. Αυτό προσπαθούμε με κάθε τρόπο!

Η συγκεκριμένη αναπληρώτρια έχοντας κάνει πρόσφατα εμβόλιο ήρθε αιτιώμενη δύσπνοια και προκάρδιο άλγος. Η πρόσφατη δόση του εμβολίου ήταν λόγος για να διερευνηθεί βάσει συγκεκριμένου πρωτοκόλλου που περιελάμβανε αιματολογικό έλεγχο, ακτινογραφία θώρακος, ηλεκτροκαρδιογράφημα και υπέρηχο καρδιάς. Η προσερχομένη αναπληρώτρια ελέγχθηκε λοιπόν με τις παραπάνω εξετάσεις ως επιβάλετο κι αυτό είναι μη αμφισβητούμενο γεγονός.

Τα παρατράγουδα αρχίζουν αμέσως μετά. Έχοντας ιστορικό πνευμονοπάθειας αξίωνε μιάμιση ώρα το πρωί να τής συνταγογραφηθεί στο χώρο των επειγόντων συγκεκριμένο φάρμακο βρογχοδιαστολής το οποίο το έπαιρνε περιστασιακά. Όλοι απορούσαν για την εμμονή της αλλά και για το αν αντιλαμβανόταν το τι ακριβώς ζητούσε τη συγκεκριμένη απαγορευτική για ταχτική συνταγογράφηση ώρα εν μέσω άλλων υπό διερεύνηση επειγόντων περιστατικών.

Τα "ωραία" με την περίπτωσή της συνεχίστηκαν όταν ζητούσε να τής φορτίσουν το κινητό και να της επιτραπεί να απαντήσει στο χώρο των επειγόντων σε προσωπικά τηλεφωνήματα ανησυχώντας για το .... αν έχει αφήσει άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη.

Ακόμη και έτσι της δόθηκαν σοβαρές και ευκρινείς οδηγίες για το πώς θα αντιμετωπιστεί η παθολογία της και τις επεξηγήθηκε σαφώς ότι έπρεπε να έρθει για επανεκτίμηση αφού μία από τις εξετάσεις της η τροπονίνη ήταν στην γκρίζα ζώνη τιμών.

Ήρθε την επόμενη ημέρα και παρά την δυσάρεστη αίσθηση που είχε προκαλέσει με τη συμπεριφορά της αντιμετωπίστηκε με την καλοπροαίρετη διάθεση νεοείσακτου ασθενούς του οποίου η παθολογία δεν είχε υποχωρήσει. Ο επόμενος συνάδελφος καρδιολόγος που την εκτίμησε έκρινε ότι έπρεπε να διακομιστεί και να παρακολουθηθεί η κατάστασή της με την πιθανή διάγνωση της μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό. Πρόκειται για σπανιότατη παθολογία που αν οφείλεται στο εμβόλιο είναι όλως αυτοπεριοριζόμενη και καλοήθους πορείας.

Διακομίστηκε λοιπόν σίγουρα αγχωμένη με ασθενοφόρο και συνοδεία γιατρού σε απολύτως σταθερή κατάσταση δίχως τον παραμικρό κίνδυνο της ζωής της και εισήχθη στη μονάδα αυξημένης φροντίδας τριτοβάθμιου νοσοκομείου για παρακολούθηση κι όχι σε εντατική όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Εκεί σε απολύτως άριστη κατάσταση έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι παρηκμασμένου και από χρόνια αναξιόπιστου δημοσιογράφου που τη ρωτούσε προκλητικά και προβοκατόρικα αν θα πέθαινε αν ακολουθούσε τις οδηγίες των ιατρών του νοσοκομείου Λιβαδειάς. Γνωστή σε όλους η ταχτική του.

Ο κύριος αυτός που έγινε γνωστός στη δεκαετία του 90 με εκπομπές βόθρου και ειδήσεις κρεβατοκάμαρας, ποιος ξεχνά την περίφημη ατάκα "είσαι το πουτ@ν@κι μου", προσπαθούσε να την κατευθύνει με τις ερωτήσεις του σε υποτιθέμενη διαδικασία συνωμοσίας των συναδέλφων προκειμένου αυτοί να αποκρύψουν ανεπιθύμητες παρενέργειες εμβολίων αλλά και να στοιχειοθετήσει για αυτούς κατηγορία πλημμελούς άσκησης ιατρικών καθηκόντων στην περίπτωση της.

Δυστυχώς η ίδια δεν κατάφερε να υποστηρίξει με την παρουσία της και την συμπεριφορά της τις κρυφές επιθυμίες του δημοσιογράφου αλλά πραγματικά έτυχε ευρείας αποδοχής γλεντζέδων στο διαδίκτυο. Διαπομπεύτηκε με άσχημο τρόπο και φυσικά αυτό συνιστά μία άλλη μία ήττα των αντιεμβολιαστών.

Η ατυχής προσπάθειά της αλλά και του πονηρού δημοσιογράφου δεν ευδοκίμησε. Η εικόνα βέβαια με το όμορφο πρόσωπό της μέσα από την εντατική που φυσικά δεν βρέθηκε ποτέ, ήταν τελείως ανακόλουθη με αυτά που η ίδια ήθελε να υποστηρίξει με τ' αδύναμα ελληνικά της αν και φιλόλογος η ίδια.

Η προσφώνηση από την ίδια επίσης ιατρού με το μικρό του όνομα στο χώρο των επειγόντων που όντως είναι γοητευτικός και καίει καρδιές το παλληκάρι μας, δηλώνει ότι δεν ήξερε ούτε πού βρισκόταν αλλά και ούτε πώς έπρεπε να φερθεί. Ήταν πολλά αυτά που συνέβησαν και που γύρισαν σε βάρος της.

Αγαπητοί δημοσιογράφοι της περιοχής που για άλλη μία φορά βιαστήκατε να κατηγορήσετε το νοσοκομείο Λιβαδειάς πάλι επιλέξατε λάθος περιστατικό και φυσικά λάθος τρόπο. Κανένας ασθενής δεν φεύγει από κανένα νοσοκομείο εάν δεν έχει διασφαλιστεί στο μέτρο του εφικτού το γεγονός της επιβίωσής του τουλάχιστον για τις επόμενες 24 ώρες, αν δεν έχει λάβει σαφείς οδηγίες φαρμακευτικής αγωγής, επανεξέτασης και κυρίως αν δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι έχει κατανοήσει πλήρως τις οδηγίες που τού έχουν δοθεί. Αν αρνείται την εισαγωγή του ή τις οδηγίες που τού δίδονται υπογράφει υποχρεωτικά ότι έλαβε γνώση γι αυτές.

Περιπτώσεις σαν της αναπληρώτριας που ο καθείς αναρωτιέται πού και πόσα γράμματα έμαθε έχουμε πολλές και είμαστε έμπειροι πλέον να τις αντιμετωπίσουμε αλλά και για τους υπόλοιπους όμως τους κακόπιστους τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα για μας. Τις συστάσεις και τις νουθεσίες κρατείστε τις για τον εαυτό σας, δώσατε δίκιο στον από χρόνια συνεπή ακόλουθο της κίτρινης δημοσιογραφίας συνάδελφό σας και περιμένατε να εισπράξετε και δάφνες. Άλλους είδους δημοσιότητα χρειαζόμαστε από σας γι αυτά που προσφέρουμε.

Οι εκπαιδευτικοί που πειθαναγκάστηκαν να εμβολιαστούν προκειμένου να βρουν δουλειά δε σημαίνει ότι εγκατέλειψαν και τις ηλίθιες ιδέες άρνησης που είχαν, τις αναφέρουν με την πρώτη ευκαιρία και προστρέχουν σε ομοίους θυματοποιώντας τον εαυτό τους. Το πρόσωπο το βρήκατε αυτή τη φορά, ήταν δροσερό και γοητευτικό αλλά υστερούσε στα πολύ βασικά, δεν πειράζει, αν κι εκτεθήκατε η προσπάθειά σας καταγράφηκε.

Κάποιοι δηλώνουν κάτω από το βίντεο που ανήρτησε η κεχαριτωμένη εκπαιδευτικός, ότι αυνανίστηκαν, τελικά μήπως εμφανίστηκε σε λάθος εκπομπή και λάθος ώρα;

 

 

 

 
 zougla.gr

camora

 

 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 
 
 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Booking.com

 

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

back To school livadeia facebook 600x500

Greece Jooble logo

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK