Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Επιτελούς πείτε την αλήθεια στους πολίτες - Η απάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε Σελίδα» Δημήτρη Καραμάνη

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών επικαλούμενοι το όνομα του Δημάρχου Λεβαδέων  | Sirios FM
 

Booking.com

 

 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Απαντώντας στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε Σελίδα» κ. Δημήτρη Καραμάνη.

 

 
 
Στην Υπηρεσία του Δήμου κατατέθηκε αίτηση για τοποθέτηση πινακίδας έμπροσθεν του Πύργου του Κάστρου στην περιοχής της Κρύας τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 τις μεσημβρινές ώρες, υπογεγραμμένη από το δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε Σελίδα» κ. Χαράλαμπο Κατή, ενώ την ίδια ώρα τοποθετούσατε αυθαίρετα – εάν δεν είχατε τοποθετήσει ήδη – την πινακίδα με δικά σας έξοδα. Πριν προχωρήσετε στην τοποθέτησή της δεν είχατε καμία σύμφωνη γνώμη της Τεχνικής Υπηρεσίας, όπως επικαλείσθε και δη έγγραφη παρά την προσωπική άποψη του Δ/ντη των Τεχνικών Υπηρεσιών, κατόπιν δικής μου παροτρύνσεως ώστε να ενημερωθεί η Υπηρεσία σε ποια ενέργεια επιθυμούσατε να προβείτε. Ο Δ/ντης σας υπέδειξε, προ πάσης ενέργειας να αιτηθείτε στο Δήμο Λεβαδέων και να προβείτε στην τοποθέτηση της πινακίδας κατόπιν εγκρίσεως του αιτήματός σας και πάντα παρουσία της Υπηρεσίας.
KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr
Ωστόσο στον επικοινωνιακό σας αλαλαγμό και στη μικροπολιτική τακτική που σας χαρακτηρίζει, αυθαίρετα τοποθετήσατε την πινακίδα και κατηγορείται τη Δημοτική Αρχή για ασέβεια, πολιτική μικροπρέπεια και πολιτικό κομπλεξισμό. Να σας υπενθυμίσω ότι η θητεία σας κ.Καραμάνη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετρά 4 χρόνια στο Δήμο Λεβαδέων προ Καλλικράτη, που αφορούσε στο μισό Δήμο και 23 μήνες τον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων. Τα υπόλοιπα χρόνια της ενασχόλησής σας με τα κοινά αφορούσαν τη συμμετοχή σας από παραταξιακή θέση και όχι θεσμική σύμφωνα με τα λεγόμενα σας δημόσια σε Δημοτικό Συμβούλιο.
Θα σας θυμίσω ακόμη, μιας και ευαγγελίζεσθε την εμπειρία σας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη διαδικασία της τοποθέτησης της πινακίδας, η οποία απαιτεί:
1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου
 
2. Εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας προς την Κοινότητα Λιβαδειάς και γνωμοδότηση αυτής.
 
3. Συζήτηση και γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και
 
4. Συζήτηση και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Εκτός, των ανωτέρω κρατώ την επιφύλαξη της γνώμης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.
Βλέπετε κ. Καραμάνη ότι αποδεικνύεται ότι δεν γνωρίζετε τη διαδικασία ή τεχνηέντως, για τους δικούς σας λόγους, την προσπερνάτε και ότι αυθαιρετήσατε, ωστόσο προσπαθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διαστρεβλώσετε την πραγματικότητα.
Αρκετό καιρό τώρα με κατηγορείτε για απαξίωση θεσμών και κανόνων την ώρα που εσείς ως παράταξη απαξιώσατε το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Επιτροπές του με τις σταθερές απουσίες των μελών σας. Πολλάκις με εγκαλέσατε για παραπτώματα πολιτών και για αδράνεια της Δημοτικής Αρχής σε αυτά, την ώρα που εσείς ο ίδιος αυθαιρετούσατε, χωρίς καν να ζητήσετε μια δημόσια συγγνώμη. Έτσι λοιπόν βλέπετε ότι η διάθεση για συμμετοχή στα κοινά και στη λήψη αποφάσεων για το καλό των πολιτών, προϋποθέτει καταρχήν γνώση του αντικειμένου, ισονομία και δικαιοσύνη και όχι μόνο προσωπική φιλοδοξία ανέλιξης και κομπασμό!!!
Κλείνοντας, σας παραθέτω λόγια από την ομιλία μου κατά την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου, από την οποία εδώ και 23 μήνες προσπαθώ να μην παρεκκλίνω:
«…Όλοι εμείς που συμμετέχουμε σε αυτή την παρέμβαση στα αυτοδιοικητικά πράγματα δεν δικαιούμαστε ούτε διεκδικούμε κάτι περισσότερο από τους άλλους πολίτες. Όμως θέλω να θυμόσαστε καλά πως η Αλήθεια προάγει την Εμπιστοσύνη. Η Εμπιστοσύνη επιτρέπει την επικοινωνία. Η επικοινωνία διευκολύνει τη συνεργασία που είναι αναγκαία για την επιτυχία.
Η συνεργασία για να είναι αποδοτική χρειάζεται ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και ΗΘΙΚΗ.»

 

 

 

camora

 

 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 
 
 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Booking.com

 

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Greece Jooble logo

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK