Booking.com

 

Επιμορφωτικά Σεμινάρια «Από την Έρευνα στη Διδασκαλία» στη Λιβαδειά

livadeia

Επιμορφωτικά Σεμινάρια «Από την Έρευνα στη Διδασκαλία»

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας

3 & 4 Φεβρουαρίου 2017

Ο 3ος κύκλος των επιμορφωτικών Σεμιναρίων «Από την Έρευνα στη Διδασκαλία» που διοργανώνει το Future Library και το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.), σε συνεργασία με τον σχολικό σύμβουλο Ευστράτιο Μαϊστρέλλη συνεχίζεται. Ο επόμενος σταθμός είναι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Η πρωτοβουλία αυτή του Future Library και του Κ.Ι.Κ.Π.Ε έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία καθώς φέρνει σε επαφή διακεκριμένους ερευνητές, που υπηρετούν σε πανεπιστήμια και σε επιστημονικά ιδρύματα της χώρας, με τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στόχος των Σεμιναρίων είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τις μεθόδους και τα πορίσματα της επιστημονικής έρευνας από  τους εισηγητές των Σεμιναρίων, σε θέματα της διδακτέας ύλης γυμνασίων και λυκείων.

Τα Σεμινάρια περιλαμβάνουν τέσσερις κύκλους μαθημάτων του εκπαιδευτικού προγράμματος: Αρχαία Ελληνικά, Νέα Ελληνικά, Ιστορία και Οικονομία και απευθύνονται σε σχολικούς συμβούλους, εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης, καθηγητές φροντιστηρίων, άνεργους καθηγητές και φοιτητές. Όλα τα προηγούμενα σεμινάρια ανεβαίνουν στην πλατφόρμα διαδικτυακής μάθησης edu.futurelibrary.gr δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να τα αναπαράγει οποιαδήποτε στιγμή, δημιουργώντας έτσι μια ηλεκτρονική «βιβλιοθήκη».

Το πρόγραμμα των Σεμιναρίων της Λιβαδειάς έχει ως εξής:

 Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

17:00 – 19:00

«Η λογική της συμμορίας: η επεισοδιακή δίκη και ο θάνατος του Θηραμένη (Ξενοφώντος, Ελληνικά, Βιβλ. Β΄, Κεφ. 3, §§ 50-56)»

Με τον Νικόλαο Α.Ε. Καλοσπύρο, Επισκέπτη Καθηγητή (Ιστορία και Ερμηνευτική της Κλασικής Φιλολογίας) στο τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ), Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

19:00 – 21:00

«Μάρκος Μέσκος, «Το άλογο»: Το βίωμα της «μητριάς πατρίδας» στην ελληνική μεταπολεμική και μεταπολιτευτική ποίηση»

Με τον Ευριπίδη Γαραντούδη, Καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας, τμήμα Φιλολογίας, Φιλοσοφική  Σχολή,  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

10:00 – 12:00

«Το Ανατολικό Ζήτημα και ο Κριμαϊκός Πόλεμος»

Με τον Βαγγέλη Καραμανωλάκη, Επίκουρο Καθηγητή Θεωρίας και Ιστορίας της Ιστοριογραφίας, τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

12:00 – 14:00

«Οικονομική ανάπτυξη και περιβάλλον»

Με τον Βασίλη Πεσμαζόγλου, Επίκουρο Καθηγητή στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων η προεγγραφή στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας είναι απαραίτητη. Παρακαλούμε σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας να ενημερώσετε τη βιβλιοθήκη το αργότερο έως την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη | Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

 Διευκρινίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν και τα τέσσερα σεμινάρια ή να δηλώσουν τον τίτλο που τους ενδιαφέρει.

 Ώρες εγγραφών στη Βιβλιοθήκη: Καθημερινά: 9Δευτέρα και Πέμπτη 8.30 π.μ. - 8.30 μ.μ. Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή-Σάββατο: 8.30 π.μ. – 2.30 μ.μ.

Υπεύθυνοι εγγραφών: Ελένη Μίχου & Ιουλία Βελέντζα | Τηλ. επικοινωνίας: 22610 89970 & 22610 81340, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας | Κάδμου 7 & Δαιδάλου, Τ.Κ. 321 00, Λιβαδειά

 Παρακολουθήστε εδώ τις μαγνητοσκοπημένες εισηγήσεις των επιμορφωτικών σεμιναρίων.

 Για πληροφορίες σχετικά με θέματα Τύπου επικοινωνήστε με την OPUS 210 3242869:

Μάνια Ντάνου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 6937056207

Ναταλία Κατηφόρη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 6972345289


Booking.com

 

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Θήβα

 
ΚΤΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

Αγγελία εργασίας στην Περιοχή Θήβας - Εύβοιας

verykokos

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Ζητείται Υπεύθυνος Διαχείρισης Αποθήκης Μαρμάρων

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lefkiano

parostop

camora

 

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK