Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Λαϊκή Συσπείρωση Λιβαδειάς: “οχι στη συσκότιση της κοινής γνώμης ”

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Ενημέρωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση Λιβαδειάς - Καλύτερη Λαμία
 

 

 
Τη στιγμή που συμπληρώνεται ένας χρόνος πανδημίας, ο λαός μας βρίσκεται σε δραματικές συνθήκες διαβίωσης, αντιμέτωπος με πραγματικά προβλήματα επιβίωσης. Η λαίλαπα της κυβερνητικής πολιτικής σαρώνει τις τελευταίες ρανίδες ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, με τρόπο πρωτόγνωρο μεν, αλλά ταυτόχρονα και αναμενόμενο για την πολιτική που υπερασπίζεται και τους στόχους που θέτει σε προτεραιότητα η κυβέρνηση, που είναι σαφώς άλλοι από τη λαϊκή ευημερία και την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής και υγείας των πολιτών.
KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr
Σαν «Λαϊκή Συσπείρωση», έγκαιρα με παρεμβάσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο και στους δημότες, ενημερώσαμε για την έλευση ακόμη μεγαλύτερης καταστολής και μέτρων που στόχο έχουν να πλήξουν τα εργατικά δικαιώματα, τα δικαιώματα των αυτοαπασχολούμενων στη διατήρηση της εργασία τους και της αξιοπρέπειάς τους, ενώ τώρα βρίσκονται στο κατώφλι νέων λουκέτων και ανεργίας, αντιμετωπίζοντας τις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες. Ο λαός είναι πραγματικά αβοήθητος από την πολιτεία, που «απέχει» συνειδητά από πρωτοβουλίες ανακούφισής του και ταυτόχρονα ενίσχυσης του ΕΣΥ, συμπεριλαμβανομένων των δομών της Βοιωτίας, δηλαδή τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας και τα κατά τόπους Κέντρα Υγείας.
Ο Δήμος Λιβαδειάς έχει από χτες τεθεί σε άκρως περιοριστική βαθμίδα (βαθύ κόκκινο), δυσανάλογα προς το επιδημιολογικό επίπεδο που τουλάχιστον έχουμε εις γνώση μας και την πληροφόρηση για αυτό, η οποία είναι καθόλα ελλιπής.
Ο Δήμος Λιβαδειάς οφείλει να σταθεί αρωγός στον αγώνα των σωματείων, των φορέων, του λαού που παλεύει συνολικά, με τη λήψη αποφάσεων και μέτρων προς όφελος των πληττόμενων στρωμάτων.
Προς το σκοπό αυτό επίσης, είναι αναγκαία η ομαλή και διαφανής λειτουργία της δημοτικής αρχής, για την οποία οι πρόσφατες εξελίξεις γεννούν πλήθος ερωτημάτων, καθώς μέχρι και σήμερα καμία ουσιαστική απάντηση από μέρος της για τους πραγματικούς λόγους αναδιανομής των θέσεων των αντιδημάρχων δεν έχει προκύψει, την ίδια στιγμή που η τοπική κοινωνία βοά και συγκλονίζεται από «φήμες», τις οποίες με τη στάση της η δημοτική αρχή, επιλέγοντας τη σιωπή, όχι μόνο δεν διαψεύδει αλλά τροφοδοτεί. Η δημοτική αρχή έχει υποχρέωση να προασπίζει τα συμφέροντα του Δήμου που υπηρετεί, και συμφέρον του Δήμου είναι η πλήρης διαφάνεια, η ενημέρωση και ο έλεγχος οποιασδήποτε δράσης της, ειδικά για πρόσωπα που άσκησαν και συνεχίζουν να ασκούν διοίκηση. Μακριά από εμάς κάθε διάθεση ανθρωποφαγίας, όπως έχουμε αποδείξει με τη στάση μας ανέκαθεν. Όμως, δεν μπορούμε να ανεχθούμε προσπάθειες συσκότισης της κοινής γνώμης, που εν τέλει εκθέτει σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο στα μάτια των δημοτών.
Η χώρα βρίσκεται σε κλοιό πανδημίας και κλυδωνίζεται από ένα δίκαιο κύμα αποκαλύψεων άσκησης βίας και κατάχρησης εξουσίας σε όλους τους τομείς.
Είμαστε στο πλάι όλων όσων προβαίνουν σε αποκαλύψεις και σπάνε τη σιωπή τους. Βαδίζουμε με βεβαιότητα στην εποχή που δεν μιλάμε πια για απλή κρίση αξιών, αλλά για την ανάδυση των αξιών και των ιδανικών ενός οικονομικού και πολιτικού συστήματος που σαπίζει, δε έχει γιατρειά και θεραπεία, γι’ αυτό και οφείλουμε να το ανατρέψουμε. Σ’ αυτό το σύστημα που συγκαλύπτει συμπεριφορές άνομες, ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε αντίθετοι. Το αυτό ελπίζουμε για όλες τις άλλες παρατάξεις και για τη δημοτική αρχή και τους καλούμε να μας επιβεβαιώσουν.
Καλούμε όλους τους πολίτες να μην επιτρέψουν καμία απολύτως συγκάλυψη και σιωπή σε κανένα τομέα.
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

 

 
 
 

camora

 

 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 
 
 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Το αγαπημένο σας βιβλιοχαρτοπωλείο (1)

SHEIN Many GEO's

SHEIN Many GEO's

AliExpress WW

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Greece Jooble logo

AliExpress WW

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK