banner 1280x290 new

Η ΚΕΔΗΛ σας προσκαλεί να γιορτάσετε την Ημέρα του Πρόσφυγα μαζί με τους πρόσφυγες

KEDHL prosklisi out

Ο Δήμος Λεβαδέων και η Κοινωφελής του Επιχείρηση (ΚΕΔΗΛ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Προσφύγων την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε μια γιορτή αλληλεγγύης, αθλητισμού και πολιτισμού μαζί με τους πρόσφυγες.


Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από την Καλλιόπη Βέττα και τον Χάικ Γιαζιτζιάν, αθλητικές δραστηριότητες, πολυεθνική κουζίνα με την ενεργή συμμετοχή των προσφυγών, αλλά και των συλλόγων της πόλης, τα οποία αναδεικνύουν την ομορφιά της διαφορετικότητας και τη δύναμη του πολιτισμού και του αθλητισμού ως μέσο για την ένταξη και την ενδυνάμωση.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
Ώρα: 18:30 – 19:30 Αθλητικές εκδηλώσεις «Τάπα στον ρατσισμό».
Ζάππειο : Μπάσκετ από τον ΑΣ Κένταυρος Λιβαδειάς
Κεντρική Πλατεία: Μπάσκετ από τον ΑΣ Απόλλων Λιβαδειάς
1o Δημοτικό Σχολείο : Volley / Badminton από τον Σύλλογο «ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ» Λιβαδειάς
19:30 - 20:00
• Περπάτημα ειρήνης από την ΚΕΔΗΛ και Το Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους Πρόσφυγες
Διαδρομή : Ζάππειο – Parking Κρύας
• Ποδηλατικός Γύρος 10χλμ από τον ΑΚΟΛ (δείτε εδώ πληροφορίες)
Αφετηρία Διαδρομής: Ζάππειο

Ώρα : 20:00 – 21:00
Πολυεθνική κουζίνα από τις Γυναίκες – Πρόσφυγες, την ΚΟΙΝΣΕΠ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Λιβαδειάς, τον Σύλλογο Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς και τους Λεβαδρώ.
• Παρουσίαση παρασκευής παραδοσιακού αραβικού γλυκού.
Χώρος Εκδηλώσεων : Parking Κρύας
Ώρα : 21:00 - 23:00
Μουσική βραδιά με Καλλιόπη Βέττα και Χάικ Γιαζιτζιάν
Χώρος Εκδήλωσης : Parking Κρύας

 

KEDHL prosklisi in
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
9ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2018

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός ΄Ομιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λιβαδειάς για την παγκόσμια ημέρα των προσφύγων ,σε συνεργασία με την Αθλητική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων, τη συμμετοχή της Ελληνικής ΄Ενωσης ΄Ερευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς , την Ποδηλατική Ομάδα ALL TERRAIN και την Αγωνιστική Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς (Α.Λ.Φ.Α.Λ.), διοργανώνει ποδηλατική εκδήλωση, με την επωνυμία :
«9ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2018»
με σύνθημα :

ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ!
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

Ελάτε να συμμετέχουμε όλοι όσοι ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη χρήση του ποδηλάτου, είτε από χόμπι, είτε ως μέσο άθλησης. Παράλληλα ας αποτελέσει αφορμή η χρήση του ποδηλάτου να γίνει προτεραιότητα χρήσης ως μέσου μετακίνησης μέσα στην πόλη, έναντι αυτής του αυτοκινήτου.

1. Τόπος & ημερομηνία διεξαγωγής: η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, ώρα έναρξης 19:30 π.μ., με αφετηρία την πλατεία Λάμπρου Κατσώνη και τερματισμό το πάρκιν στις πηγές της Κρύας.
Οι μετέχοντες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες ηλικιακά.
1.1. Στην 1η κατηγορία θα μετάσχουν κορίτσια και αγόρια γεννημένα μέχρι το 2009, δηλαδή μέχρι 9 ετών, καθώς επίσης και οι ηλικίες 10-14 ετών
1.2. Στην 2η κατηγορία θα μετάσχουν γυναίκες και άνδρες από 2003 και μεγαλύτεροι, δηλαδή από 15 ετών και μεγαλύτεροι.
Για κάθε κατηγορία έχει χαραχθεί διαφορετική διαδρομή και είναι :
α. Για την 2η κατηγορία : Ώρα εκκίνησης 19:30
Αφετηρία η πλατεία Λάμπρου Κατσώνη – Γεωργαντά- πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) - (αριστερά) Στρατηγού Ιωάννου - πλατεία Μητροπόλεως - Ελευθερίου Βενιζέλου - Καραγιαννοπούλου - πλατεία Συνοικισμού – (αριστερά) κόμβος με Λεωφ. Δημητρίου Παπασπύρου (πρώην Αθηνών) - πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Πάρκο)- Δημάρχου Ιωάννη Περγαντά (πρώην Θεσ/νίκης) - (δεξιά) Αισχύλου - Πλαταιών - (δεξιά) Αριστοφάνους - (αριστερά) Αλιάρτου - (αριστερά) Ρούμελης κόμβος με Δημάρχου Ι.Περγαντά (πρώην Θες/νίκης) - (δεξιά) Χαιρώνειας - ΚΤΕΛ - 9ο Δημοτικό Σχολείο - (αριστερά) Διστόμου - (δεξιά) Ρούμελης - (αριστερά) Αγίου Αθανασίου - (αριστερά) Δελφών - Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη (πρώην Πεσόντων Μαχητών) – (δεξιά) Φίλωνος – (δεξιά) Γεωργαντά - πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) - (αριστερά) Στρατηγού Ιωάννου - πλατεία Μητροπόλεως - τερματισμός στο πάρκιν των πηγών της Κρύας.
Συνολικό μήκος διαδρομής ~ 10.500 μέτρα.

KAΦΕΣ - ΣΝΑΚ - ΓΛΥΚΟ
Aυλίδος 62-68 ΘΗΒΑ
DELIVERY 2262 023230
Ωράριο: 4:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

beanbrothers


β. Για την 1η κατηγορία : Ώρα εκκίνησης 19:35
Αφετηρία η πλατεία Λάμπρου Κατσώνη – Γεωργαντά- πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) - (αριστερά) Στρατηγού Ιωάννου - πλατεία Μητροπόλεως - τερματισμός στο πάρκιν των πηγών της Κρύας.
Συνολικό μήκος διαδρομής 1000 μέτρα.
Σημ. Η διαδρομή αυτή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.

2. Δικαίωμα συμμετοχής: έχουν όλοι, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας, εφόσον διαθέτουν ποδήλατο και είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση έχει συμμετοχική διαδικασία και όχι αγωνιστική, γι’ αυτό ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να γίνουμε μία παρέα, να νιώσουμε τη χαρά της συμμετοχής σε μία αθλητική εκδήλωση. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν :
• Στα γραφεία του Α.Κ.Ο.Λ. τηλέφωνο επικοινωνίας 22610-21100 καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 3.00 μέχρι 8.00 μ.μ.ή Πολατσίδης Χρήστος 6932222453 ή μέσω E-Mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
• Στο γραφείο της ΚΕΔΗΛ Νεκταρία Ζιώγα 22610 88683, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα κατατεθούν την ημέρα της εκδήλωσης, στη γραμματεία, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου.
• Η γραμματεία θα βρίσκεται στην αφετηρία της εκδήλωσης την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, από τις 19,00 .

3. Ιατρική εξέταση : όλοι οι μετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί, με δική τους ευθύνη, από γιατρό, πριν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να μετάσχουν, χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

4. Δήλωση συμμετοχής : Στη γραμματεία της εκδήλωσης, η οποία θα βρίσκεται στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη, (αφετηρία της εκδήλωσης) την Τετάρτη 20/06/2018, από τις 19,00 .
Η συμμετοχή ανήλικων παιδιών, εκτός από τη συμπλήρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων στη δήλωση συμμετοχής τους, υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύεται και με υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον γονέα ή τον κηδεμόνα.

5. Οικονομικά: όλοι οι μετέχοντες θα μετακινηθούν στον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης, με δικά τους έξοδα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

6. Γενικά: όλοι οι μετέχοντες, πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη.

7. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει γεύμα και μουσική εκδήλωση στο χώρο του τερματισμού.

8. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! Όλοι οι μετέχοντες οφείλουν να φορούν κράνος.


Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 


back To school livadeia facebook 600x500

Μάσκα Βαρέως Τύπου

maska fb neo 1

pitbulneobrosta

parostop

logo kritikos
ΘΗΒΑ - ΠΑΡΟΣ

argiris taxi

 

ΚΑΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

camera ip 23 led

 

lempesis

lefkiano

estereaWebp.net gifmaker

ΒΟΥΡΤΣΑ - ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΑΖΙ

fb ads

anakainiseis

camora

 

monomaxoi2

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

ARGIRIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΑΦΙΣΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ARGIRIS 2

remos

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK