Booking.com

 

Επιστολή Διαμαρτυρίας για τη κατάργηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αιδηψό.

ethniki trapeza

Επιστολή διαμαρτυρίας για την επικείμενη κατάργηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αιδηψό Ευβοίας,

απέστειλε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Λ. Αιδηψού προς τον Υπουργό Οικονομικών κο Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κο Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Σίμο Κεδίκογλου, το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κο Γιάννη Στουρνάρα και τους Βουλευτές Νομού Ευβοίας.

 

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως ακολούθως:

 

Θέμα: Επιστολή Διαμαρτυρίας για τη κατάργηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αιδηψό.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Ε.Ε και του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αιδηψού με την παρούσα επιστολή, εκφράζουν την αντίθεση τους, σχετικά με την επικείμενη κατάργηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αιδηψό Ευβοίας.

 

Κοινωνικά, η κατάργηση του υποκαταστήματος, σε μία περιοχή με έντονη τουριστική κίνηση, με επισκεψιμότητα πάνω από 200 χιλιάδες τουρίστες κυρίως λόγω των ιαματικών λουτρών της, θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου, των πολιτών και των επισκεπτών της.

 

 

Οικονομικά, το γενικότερο κλίμα μετά τις πυρκαγιές έχει ήδη προκαλέσει υποβάθμιση της τοπικής αγοράς, με πολλές από τις επιχειρήσεις – μέλη μας να έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες σε τζίρο μετά τις συνέπειες των ανυπολόγιστων καταστροφών που έχουν συντελεστεί και που θα κάνουν καιρό να επουλωθούν.

 

Σημειωτέον, το ποσοστό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με POS της Εθνικής Τράπεζας και το κατάστημα 318 της Αιδηψού, ανέρχεται σε ποσοστό περίπου  90% των επιχειρήσεων του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Αιδηψού και της πρώην Κοινότητας Λιχάδας.

 

 

Ενώ τώρα είναι αντιμέτωπες και με σημαντικά έξοδα που δεν είχαν υπολογιστεί, λόγω του κόστους μετακίνησης που θα επιβαρύνονται για τη μετάβαση τους στο πληρέστερο Υποκατάστημα.

 

Γεωγραφικά, φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τις αποφάσεις και τη λειτουργία της τράπεζας όπως πολίτες, εργαζόμενοι, και η επιχειρηματική κοινότητα στο σύνολο της,  θα πρέπει αν συνυπολογίσουμε και το χρόνο της επιστροφής να πραγματοποιούν διαδρομή κάποιων ωρών μέσω ενός απαρχαιωμένου οδικού δικτύου, που το καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο κατά τους χειμερινούς μήνες.

 

Τεχνικά, δεν προβλέπονται εναλλακτικοί τρόποι εξυπηρέτησης του κοινού ενώ η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση απευθύνεται σε γνώστες και απαιτεί ηλεκτρονικό υπολογιστή ή smartphone.

 

 

Βάση των ανωτέρω παρακαλούμε να μας απαντήσετε τα κάτωθι ερωτήματα:

 

Πως διασφαλίζεται η εξυπηρέτηση των πελατών που δεν έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Web Banking;

 

Πως θα εξυπηρετούνται οι συναλλαγές που απαιτούν αυτοπρόσωπη παρουσία και ιδιαιτέρως οι 2.500 συνταξιούχοι και 1.500 δασεργάτες και ρετσινάδες στα γύρω χωριά της ευρύτερης περιοχής, που δεν έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικής συναλλαγές;

 

 

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Λ. Αιδηψού, εκφράζουν την άποψη πως οι περιφερειακές δομές πρέπει να ενισχύονται και ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής που συνεχίζει να επενδύει σε ένα οικονομικό περιβάλλον αστάθειας, πρέπει να στηρίζεται έμπρακτα.

 

Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το εν λόγω υποκατάστημα έχει ταυτιστεί με την Αιδηψό Ευβοίας λόγω της παλαιότητας του, αποτελώντας το αναπόσπαστο κομμάτι στη συνείδηση του κόσμου για την περιοχή.

 

Για όλους του ανωτέρω λόγους, σας παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε,ώστε να μην προχωρήσει το κλείσιμο του Υποκαταστήματος.

 

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση του αιτήματος μας.

Με εκτίμηση

 

Η Πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Ε                                             Η Πρόεδρος του Ε.Σ Αιδηψού

 

 Παρασκευή Αγιοστρατίτη                                                  Δέσποινα Μαραβέλη

 

Booking.com

 

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Θήβα

 
ΚΤΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

Αγγελία εργασίας στην Περιοχή Θήβας - Εύβοιας

verykokos

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Ζητείται Υπεύθυνος Διαχείρισης Αποθήκης Μαρμάρων

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lefkiano

parostop

camora

 

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK