KANTE MAΣ LIKE E-sterea.gr

Για ακόμα μια φορά στη μάχη με τις φλόγες είναι οι πυροσβέστες μετά από ενημέρωση για φωτιά που καίει στην περιοχή της Καρύστου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση για Ραπταίους με Στύρα, στη Νότια Εύβοια.
KANTE MAΣ LIKE E-sterea.gr
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική και στο σημείο βρίσκονται ήδη 11 οχήματα με 25 Πυροσβέστες, ενώ αναμένονται δυνάμεις της Π.Υ. Από αέρος επιχειρούν αυτήν την ώρα 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Ζητήθηκε άμεση εκκένωση του οικισμού Δήλησο, η οποία ξεκινά αυτήν την ώρα.
Περισσότερα σε λίγο...
Φωτιά ξέσπασε αυτήν την ώρα και στην περιοχή της Χαλκίδας, πάνω από τα Ναυπηγεία.
Συναγερμός στην Εύβοια το μεσημέρι του Σαββάτου μετά την εκδήλωση μεγάλης πυρκαγιάς σε πυκνή δασική έκταση στην περιοχή Ραπτέοι της Νότιας Εύβοιας.
Η φωτιά αποτεφρώνει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό Δήλησο.
Για προληπτικούς λόγους εκκενώνονται οι παραθεριστικές κατοικίες που βρίσκονται κοντά στο πύρινο μέτωπο.
Στη μάχη της κατάσβεσης επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, υδροφόρες του δήμου Καρύστου, ιδιώτες, εθελοντές και εναέρια μέσα 2 ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα καναντέρ.
Οι πυροσβέστες παλεύουν με τους ανέμους, οι οποίοι φτάνουν μέχρι και τα 8 μποφόρ.