banner 971x375 okmikro

Παράδοση φαρμάκων στο ΚΦΠ Θερμοπυλών- Ριτσώνας -Οινοφύτων

paradosi se oinofoita 2

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου και την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Ορχομενού κ. Υπερήφανος, συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. προχώρησε στην παράδοση των φαρμάκων - σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση  του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την  6η /2016 Συνεδρίασή του -  στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων, τα οποία βρίσκονται εγκατεστημένα εντός των ορίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Την πρώτη μέρα, η διανομή έγινε στο Κέντρο Φιλοξενίας των Θερμοπυλών, όπου ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας κ. Υπερήφανος, συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. και αντιδήμαρχο Λαμιέων κ. Ρούλια παρέδωσαν φαρμακευτικά είδη για να καλύψουν τις ανάγκες περίπου 500 προσφύγων. Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Καραϊσκος, ενώ το παρών έδωσε και η Αντιδήμαρχος Λαμιέων, κα Αργύρη.
Ο κ. Υπερήφανος αφού ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής, συνεχάρη τον κ. Καραΐσκο για την ταχύτατη οργάνωση του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες, το οποίο όπως τόνισε αποτελεί πρότυπο κέντρο σε Πανελλαδικό επίπεδο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. για την ευαισθητοποίησή τους, ενώ εξήρε την ομαδικότητα των ανθρώπων που εργάστηκαν για την δημιουργία και συνεχίζουν να εργάζονται για την ομαλή λειτουργία της δομής των Θερμοπυλών. Το ομαδικό πνεύμα και η εργατικότητα, όπως δήλωσε, αποτέλεσαν τα θεμέλια της  επιτυχίας του όλου εγχειρήματος.
Τη δεύτερη μέρα, η διανομή έγινε αρχικά στο Κέντρο Φιλοξενίας της Ριτσώνας, όπου ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας κ. Υπερήφανος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. και Δημοτικό Σύμβουλο Χαλκιδέων κ. Ανυφαντή παρέδωσαν φάρμακα στην αντιπροσωπεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον υπεύθυνο λειτουργίας του Κέντρου (εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων), Δημ. Σύμβουλο κ. Μπαρούτα. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο χώρο και ενημερώθηκαν αρμοδίως από την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Χαλκίδας του Ερυθρού Σταυρού, κα Λυμπερίου, η οποία συνεχάρη τον Πρόεδρο για τη πρωτοβουλία της Π.Ε.Δ.
Ακολούθως, η αντιπροσωπεία της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Οινόφυτα, όπου διαβιούν περίπου 700 πρόσφυγες. Ο κ. Υπερήφανος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., κκ. Γκίνη (Δημοτικό Σύμβουλο Τανάγρας) και Κατσιφό (Γραμματέα της Π.Ε.Δ. και Δημοτικό Σύμβουλο Αγράφων) ξεναγήθηκαν στους χώρους του κέντρου από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Τανάγρας, κα Καμπιώτου και παρέδωσαν το φαρμακευτικό υλικό στον υπεύθυνο λειτουργιάς του Κέντρου, Σμήναρχο και Δ/ντη Προστασίας Δυνάμεων της 114 Πτέρυγας Μάχης Τανάγρας, κ. Δημητράκουλα. Το παρών έδωσαν επίσης ο συντονιστής του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης, κ. Δερζιώτης καθώς και πλήθος εθελοντών.
Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ., κ. Υπερήφανος στο τέλος αυτού του κύκλου των επισκέψεων δήλωσε: «Η συνεργασία των δύο βαθμών της αυτοδιοίκησης – Δήμων και Περιφέρειας-  μπορεί να έχει θαυματουργά αποτελέσματα. Εμείς, εδώ στην Στερεά Ελλάδα, το έχουμε καταλάβει πλήρως και τόσο οι Δήμοι μας όσο και η Π.Ε.Δ. συνεργαζόμαστε στενά και καθημερινά με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη, κ. Μπακογιάννη σε προσωπικό επίπεδο. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να κάνω ξεχωριστή μνεία στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την τεράστια αυτή προσπάθεια και να πω ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη του Ερυθρού Σταυρού και σε όλους τους συντονιστές και εθελοντές που εργάζονται νυχθημερόν στα Κέντρα αυτά. Σε ότι αφορά την συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ για την ευαισθησία του το Διοικητικό μας Συμβούλιο, που αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξουμε με το απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό τις δομές τις Στερεάς Ελλάδας και να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας για να απαλύνουμε τον πόνο των βασανισμένων αυτών ψυχών. Η δράση της Π.Ε.Δ. είναι πολύπλευρη και στόχος μας είναι να είμαστε παρόντες και να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που πλήττουν στις τοπικές κοινωνίες».paradosi se oinofoita 3paradosi se oinofoita 4paradosi se oinofoita 5paradosi se oinofoita 6paradosi se oinofοιta  1paradosi se ritsona 1paradosi se ritsona 2paradosi se ritsona 3paradosi thermopyles 1paradosi thermopyles 4paradosi thermopyles  2paradosi thermopyles  3ped farmakaped farmaka se thermopyles

 

back To school livadeia facebook 600x500

logo kritikos
ΘΗΒΑ - ΠΑΡΟΣ

argiris taxi

 

ΚΑΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

camera ip 23 led

 

Μάσκα Βαρέως Τύπου

maska fb neo 1

lempesis

lefkiano

carrotcake jkfoodland

estereaWebp.net gifmaker

ΒΟΥΡΤΣΑ - ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΑΖΙ

fb ads

parostop

pitbulneobrosta

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

ARGIRIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΑΦΙΣΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ARGIRIS 2

remos

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK