banner 1280x290 new

Ορκωμοσία ΤΕΙ Θήβας

orkomosia tei thiva

 

Ορκωμοσία Αποφοίτων Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στη Θήβα orkomosia tei thiva3

Στην τελετή καθομολόγησης και απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στη Θήβα, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, στις 14 Φεβρουαρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.orkomosia tei thiva4

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε συνεχάρη θερμά τους πτυχιούχους και τους ευχήθηκε να έχουν καλή σταδιοδρομία. Τους ευχαρίστησε επίσης που συνέδεσαν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους με την πόλη της Θήβας λέγοντάς τους ότι : “Για μας θα είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον τόπο μας”.

Θερμές ευχαριστίες απεύθυνε επίσης στους καθηγητές των φοιτητών που συνέβαλαν στην πρόοδό τους καθώς και στους γονείς τους που τους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.  

Σύντομη παρουσίαση του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού
To Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (ΔΣΕ), (Logistics Management), του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, ιδρύθηκε το 2005 με έδρα τη Θήβα και παρέχει σε περισσότερους από 1600 φοιτητές, τα απαραίτητα θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες στο γνωστικό αντικείμενο της εφοδιαστικής διοίκησης (Logistics Management) και ευρύτερα της διοίκησης στην εφοδιαστική αλυσίδα (Supply Chain Management).
Το Τμήμα ΔΣΕ στοχεύει στην προσφορά της κατάλληλης εκπαίδευσης, αναπτύσσοντας στους φοιτητές του Τμήματος τις δεξιότητες & ικανότητες που θα τους εξασφαλίσουν επιτυχή επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.

orkomosia tei thiva2
Παράλληλα το Τμήμα ΔΣΕ συνεργάζεται και με τις παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που εδρεύουν κυρίως στις βιομηχανικές περιοχές Σχηματαρίου και Οινοφύτων, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής (π.χ Θριάσιο Πεδίο, Πειραιάς). Παρακολουθεί τις διεθνείς επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της εφοδιαστικής διοίκησης και των συναφών γνωστικών πεδίων και από το Σεπτέμβριο του 2016 εφαρμόζει αναμορφωμένο Πρόγραμμα Σπουδών προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις. Διεξάγει επιστημονική και τεχνολογική έρευνα σε σχετικά επιστημονικά πεδία και συμμετέχει σε ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά προγράμματα. Σήμερα, στο Τμήμα ΔΣΕ εκπονούνται Ευρωπαϊκά Ερευνητικά προγράμματα με θέμα την πράσινη εφοδιαστική στην αγροδιατροφική αλυσίδα (Erasmus+), και την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής (EEA grant).
Τα μέλη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τμήματος διαθέτουν εις βάθος γνώση και εμπειρία στα γνωστικά τους αντικείμενα, κάτι το οποίο σε συνδυασμό με τον δυναμισμό των Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την αποτελεσματική και άμεση διάχυση της πληροφορίας και εμπέδωσης των απαραίτητων γνώσεων προς όφελος των φοιτητών.
Το Τμήμα ΔΣΕ έχει αξιολογηθεί από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες με θετικά αποτελέσματα μέσω των διαδικασιών της Α.ΔΙ.Π. (2014) και επίσης έχει λάβει θετικά σχόλια κατά την πρόσφατη εξωτερική ιδρυματική αξιολόγηση μέσω Α.ΔΙ.Π.(2016).
Το Τμήμα ΔΣΕ επιδεικνύει από τους υψηλότερους δείκτες απασχολησιμότητας μεταξύ των Τμημάτων ΑΕΙ και εκτιμάται ότι στο μέλλον οι προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων θα είναι ακόμη καλύτερες, καθώς σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το επάγγελμα του στελέχους logistics (logistian) θεωρείται ένα από τα 10 επαγγέλματα με την υψηλότερη ζήτηση.

back To school livadeia facebook 600x500

Μάσκα Βαρέως Τύπου

maska fb neo 1

pitbulneobrosta

parostop

logo kritikos
ΘΗΒΑ - ΠΑΡΟΣ

argiris taxi

 

ΚΑΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

camera ip 23 led

 

lempesis

lefkiano

estereaWebp.net gifmaker

ΒΟΥΡΤΣΑ - ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΑΖΙ

fb ads

anakainiseis

camora

 

monomaxoi2

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

ARGIRIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΑΦΙΣΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ARGIRIS 2

remos

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK