Ξύλινες επιγραφές για το μαγαζί σας: 5 λόγοι για να τις προτιμήσετε

ksilines epigrafes

    Οι επιγραφές σε ένα μαγαζί επιτελούν πολύ σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση της προσοχής του κοινού, στο brand awareness και τελικά στην αύξηση της πελατείας. Οι επιγραφές αποτελούν μαζί με τη βιτρίνα το κυριότερο χαρακτηριστικό που θα φέρει μέσα στο μαγαζί τον πιθανό πελάτη, αν είναι καλή, ή θα τον διώξει, αν είναι κακή.

Πολλές είναι οι παράμετροι που καθορίζουν την επιτυχία μιας πινακίδας. Το λογότυπο που αποτυπώνει, τα χρώματα που χρησιμοποιεί, η θέση στην οποία βρίσκεται και η αρμονία της με το μαγαζί. Μία ακόμα παράμετρος είναι το υλικό, από το οποίο είναι φτιαγμένη. Αυτό το υλικό θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη συνολική εντύπωση που θα δώσει και το αν τελικά θα επιτύχει τους στόχους της. Ένα από τα πιο επιτυχημένα υλικά στις επιγραφές, αν χρησιμοποιηθεί σωστά και με έμπνευση, είναι το ξύλο. Το ξύλο έχει πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία της ταμπέλας. Διαβάστε παρακάτω, για να το διαπιστώσετε και εσείς.
Οικολογική διακόσμηση

 


    Το ξύλο φέρνει αμέσως στο μυαλό του καταναλωτή μια φυσική προσέγγιση και αναδεικνύει την οικολογική συνείδηση του καταστήματος. Αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αν η επιχείρηση συνδέεται με ορισμένα προϊόντα, όπως φαγητά ή προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον. Για παράδειγμα, πολλά καταστήματα που πωλούν καφέ και ξηρούς καρπούς επιλέγουν αυτή τη λύση, για να τονίσουν την αρμονία τους με τη φύση. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η επιγραφή να ταιριάζει με τη συνολική διακόσμηση του καταστήματος που θα περνάει το ίδιο ακριβώς μήνυμα.
Τέχνη
    Είναι αδιαμφισβήτητο ότι με το ξύλο μπορούν να δημιουργηθούν επιγραφές, οι οποίες θα αποτελούν μικρά έργα ξυλογλυπτικής τέχνης. Το ξύλο ως υλικό δίνει πολύ μεγάλη ευελιξία στον κατασκευαστή της πινακίδας, ώστε να εφαρμόσει ενδιαφέρουσες τεχνικές και να μεγαλουργήσει με εντυπωσιακά μοτίβα, τα οποία θα κάνουν την πινακίδα να ξεχωρίζει.
Παράδοση
    Περισσότερο από το μοντέρνο και την καινοτομία, οι άνθρωποι προτιμούν την πρόοδο που σέβεται την παράδοση και την αφομοιώνει. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πετύχετε αυτόν το δύσκολο συνδυασμό από ότι με μια ξύλινη επιγραφή. Το ξύλο είναι το παλαιότερο υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στη διαφήμιση και μπορεί να αναδείξει μοντέρνα στοιχεία κρατώντας, όμως, ταυτόχρονα έναν νοσταλγικό τόνο που συνδέει το παρόν και το μέλλον με το παρελθόν.
Απλότητα
    Ένα από τα βασικότερα ζητούμενα στις επιγραφές είναι η απλότητα, αφού μόνο με αυτή είναι πιθανό να είναι αξιομνημόνευτο, καθολικό και διαχρονικό το λογότυπο της επιχείρησης. Το ξύλο αποτελεί την επιτομή της απλότητας, αφού με αυτό δημιουργούνται πολύ όμορφες πινακίδες χωρίς να χρειάζεται να προστεθούν περιττές λεπτομέρειες που θα κουράσουν το μάτι.
Καθαρότητα και φυσικότητα
    Η ξύλινη επιγραφή έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα που τελικά περικλείει όλα τα προηγούμενα. Δείχνει φυσική, καθαρή και περιποιημένη όπου και αν τοποθετηθεί. Εφόσον φυσικά είναι όντως καθαρή, καινούρια και προσεγμένη, προκαλεί τη συμπάθεια στο κοινό και μεταμορφώνει και το πιο άχαρο κτίριο σε ένα ζωντανό στοιχείο που ενσωματώνεται πλήρως στο περιβάλλον.

Άρθρο από επιγραφές Proothisi

remos

lefkiano

estereaWebp.net gifmaker

TIGAS ANNA

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΘΗΒΑ

farmakio

lempesis

monomaxoi2

camora

 

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

meli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ
ΠΕΥΚΟ-ΡΕΪΚΙ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΤΗΛ 6980093156
ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

ARGIRIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΑΦΙΣΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ARGIRIS 2

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK