Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Χειριστείτε έξυπνα την τεχνολογία για να διαφημιστείτε

 

online-advertising.jpg

Το διαδίκτυο έχει αλλάξει δραστικά τη διαφημιστική βιομηχανία και συνεχίζει να αλλάζει καθώς κυκλοφορούν νέες τεχνολογίες και πλατφόρμες.

Η διαφήμιση Online κρύβει κι αυτή παγίδες. Από τη μία, υπάρχουν περισσότερες πλατφόρμες και μέρη για διαφήμιση από ποτέ άλλοτε, αλλά ταυτόχρονα, οι καταναλωτές έρχονται σε επαφή με τόσες πολλές διαφημίσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας που χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να τραβήξει την προσοχή τους.

Μπορείτε παρακάτω να πάρετε χρήσιμες ιδέες για το πώς οι διαφημίσεις σας στο διαδίκτυο θα ξεχωρίσουν

 

  • Αυτοματοποίηση

Ο αυτοματισμός έχει βρει τη θέση του σε όλες σχεδόν τις πτυχές του διαδικτύου και η διαφήμιση δεν διαφέρει. Οι αλγόριθμοι είναι απαραίτητοι για την ανάλυση πληροφοριών σχετικά με τις επισκέψεις των χρηστών στις διάφορες ιστοσελίδες. Οι αυτοματοποιημένες διαφημιστικές πλατφόρμες εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, ελευθερώνοντας τμήματα διαφημίσεων που πρέπει να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν αμέτρητες διαφημιστικές καμπάνιες.

Οι αυτοματοποιημένες πλατφόρμες χρησιμοποιούν δεδομένα για να υποβάλλουν προσφορές στον διαφημιστικό χώρο, εντοπίζοντας ποιες διαφημίσεις έχουν καλύτερη απόδοση και υποβάλλουν περισσότερες προσφορές για αυτές που έχουν ως αποτέλεσμα περισσότερες μετατροπές.

  • Social media και Smartphones

Τα Social media με κυριότερα το Facebook, το Instagram και τελευταία το Pinterest είναι ο χώρος όπου πραγματοποιείται η μεγαλύτερη αλληλεπίδραση κι έτσι οι περισσότερες εταιρείες επιλέγουν πλέον να διαφημιστούν εκεί. Μάλιστα, φαίνεται ότι οι περισσότεροι χρήστες πλοηγούνται μέσα από τα Smartphones τους, επομένως, κρίνεται απαραίτητο η διαδικτυακή παρουσία σας να είναι φιλική προς τις κινητές συσκευές. Τέλος, ένας δημοφιλής τύπος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που μπορείτε να εφαρμόσετε και μάλιστα για δωρεάν διαφήμιση, είναι το βίντεο που δεν απαιτεί ήχο και χρησιμοποιεί υπότιτλους, επιτρέποντας τη μη ενοχλητική προβολή στο κοινό και είναι κάτι το οποίο μπορείτε να στήσετε εύκολα μόνοι σας.

 

  • Εγγενής διαφήμιση

Η εγγενής διαφήμιση βρίσκεται σε άνοδο, με τις διαφημίσεις να ενσωματώνονται σε δημοφιλείς ιστοτόπους περιεχομένου. Πολλά διαφημιστικά δίκτυα περιλαμβάνουν τώρα εγγενή πακέτα διαφήμισης, προσφέροντας ευκαιρίες για χορηγούμενα άρθρα που συνδυάζονται με το υπόλοιπο περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Ο στόχος της εγγενούς διαφήμισης είναι φυσικά να μην διακόπτει τους χρήστες από την επίσκεψή τους στις ιστοσελίδες, αλλά να τους παροτρύνει διακριτικά να επισκεφτούν και παρεμφερείς σελίδες.

  • Δημιουργικότητα στις νέες τεχνολογίες

Το θετικό που έχει φέρει η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι ότι απαιτείται δημιουργικότητα για να πετύχει. Έτσι, είναι σημαντικό να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα στυλ διαφημίσεων και να βάλετε φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες στις διαφημίσεις σας.

Μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε βίντεο ή χαρακτηριστικά GIFs για την εταιρεία σας και να τα γνωστοποιήσετε στο κοινό σας. Ζητήστε τους να αλληλεπιδράσουν και δημιουργείστε ένα αληθινό engagement μέσα από τις διαφημίσεις.

Όσο πιο καλά λοιπόν μάθετε και κατανοήσετε τις νέες τεχνολογίες τόσο πιο εύκολα θα δημιουργήσετε πετυχημένες διαφημίσεις για την επιχείρησή σας που θα φέρον κοντά σας τους καταναλωτές.

 

Το αγαπημένο σας βιβλιοχαρτοπωλείο (1)

SHEIN Many GEO's

SHEIN Many GEO's

AliExpress WW

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Please enable the javascript to submit this form

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Greece Jooble logo

AliExpress WW

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK