Ημερίδα του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού

Ημερίδα: «Διαχειριστικές δράσεις στην περιοχή ευθύνης του τέως Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού»

Η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Παρνασσού, Οίτης και Προστατευόμενων Περιοχών Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας σας προσκαλεί σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Διαχειριστικές δράσεις προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων στην περιοχή ευθύνης του τέως Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού» που υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «Διαχειριστικές δράσεις προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων στην περιοχή ευθύνης του τέως Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί

την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023
και ώρα 10:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Συνεδριακό Συγκρότημα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού Κέντρου Δελφών (Ε.Π.Κε.Δ.).
 
Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση-πληροφόρηση τόσο των χρηστών της περιοχής όσο και του ευρύτερου κοινού σχετικά με τις δράσεις διαχείρισης και παρακολούθησης ειδών και τύπων οικοτόπων που υλοποιούνται εντός της περιοχής ευθύνης της Μονάδας Διαχείρισης το τελευταίο διάστημα, καθώς και η διάχυση των αποτελεσμάτων-συμπερασμάτων των δράσεων αυτών.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content