Ηλίας Τραμπάκουλος, Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Ο δάσκαλος της καρδιάς μας – Ο άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς (βίντεο)

Ηλίας Τραμπάκουλος, Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Ο δάσκαλος της καρδιάς μας – Ο άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς

Ηλίας Τραμπάκουλος: “Δεν αντέχουμε ακόμα μία 4ετία με τη Ν.Δ.”

Ηλίας Τραμπάκουλος: Ο Ηλίας Τραμπάκουλος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο και κέρδισε τις εντυπώσεις με τον δυναμικό του λόγο στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Βοιωτίας.

Ξεκινώντας με τους στίχους του τραγουδιού “Είμαστε ακόμα ζωντανοί” ο κ. Τραμπάκουλος τόνισε ότι “έτσι ακριβώς είμαστε ακόμα ζωντανοί παρόλο που οι δημοσκοπήσεις θέλουν το ΣΥΡΙΖΑ να είναι πολύ πίσω” θα γίνει ανατροπή των γκάλοπ και θα έχουμε μία πολιτική ανατροπή την ερχόμενη Κυριακή.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι το κόμμα Μητσοτάκη δεν το αντέχουμε. Δεν το αντέχει κανείς. Ούτε οι Καραμανλικοί οι οποίοι το χαρακτηρίζουν συμμορία.

Αναφέρθηκε σε δύο τομείς που “υποφέρουν” αυτή τη στιγμή από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Η Υγεία και η Παιδεία.

Έλλειψη προσωπικού στην Υγεία, έλλειψη ασθενοφόρων, έλλειψη ιατρών που αναγκάζουν τον κόσμο να πηγαίνει σε ιδιωτικούς γιατρούς και να πληρώνει από το ήδη μικρό εισόδημά του.

Αναβάθμιση νοσοκομείου Θήβας, προσλήψεις προσωπικού στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ανάλογες ελλείψεις και στα σχολεία.

Να εστιάσουμε κατέληξε στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ!

Είμαστε με τους πολλούς και τους αδύναμους και όχι με τους λίγους και τους ευνοημένους.

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! φώναξε κλείνοντας την ομιλία του.

Δύο λόγια για τον Ηλία Τραμπάκουλο

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στη Βοιωτία με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. χαροποίησε τους πάντες καθώς όλοι στο πρόσωπο του Ηλία βλέπουν την ελπίδα που φέρνει η αλλαγή. Πρόκειται για μια πολύπλευρη προσωπικότητα, όπως ταιριάζει άλλωστε και στον ρόλο του εκπαιδευτικού που υπηρέτησε με ήθος κι αγάπη για πολλά χρόνια στα δημοτικά σχολεία της χώρας. Αγαπητός σε όλους, με αστείρευτη αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσε και ζει, με στόχο το συλλογικό όφελος και ασπίδα το “εμείς” εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζεται και βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις  τον Νομό της Βοιωτίας.

Ο Ηλίας Τραμπάκουλος δεν διεκδικεί απλά την ψήφο των συμπολιτών του. Διεκδικεί την εμπιστοσύνη τους. Διεκδικεί την σύμφωνη γνώμη τους για να υλοποιηθούν όλες εκείνες οι καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που κάθε φορά θέτει ανοιχτά, δείχνοντας τη βαθιά γνώση των προβλημάτων του νομού, αλλά κυρίως των λύσεών τους.

Ο Ηλίας Τραμπάκουλος δεν είναι ένας ακόμη υποψήφιος. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που από την οποιαδήποτε θέση του δοθεί από τον λαό της Βοιωτίας θα ξεκινήσει τον πραγματικό του αγώνα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Ο Ηλίας, ο Ηλίας του Συνοικισμού, ο Ηλίας της παράδοσης και του πολιτισμού, ο Ηλίας ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, Ο Ηλίας του φωτός και των γραμμάτων, Ο Ηλίας του διαλόγου, της δημοκρατίας και της συμπερίληψης, ο Ηλίας της Θήβας, ο Ηλίας όλης της Βοιωτίας ζητά την εμπιστοσύνη σας στις 22 Μαΐου.

Δύσκολη η μάχη του αναμφίβολα, αλλά έχει την αγάπη του κόσμου, έχει το πάθος και τις γνώσεις να βοηθήσει, έχει την ειλικρίνεια που τον κάνει να ξεχωρίζει. Ας τον δούμε σαν τον άνθρωπο εκείνο που δεν υπόσχεται απλά μέσα από από τις θέσεις ευθύνης που έχει αναλάβει στην καριέρα του, αλλά υλοποιεί, διεκπεραιώνει και κάνει την διαφορά στον τόπο μας.

Ηλία, σε ευχαριστούμε που πάντα δείχνεις τον δρόμο!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content