Ιατρικός Σύλλογος Θήβας για τις Εορταστικές εκδηλώσεις ΕΟΠΥΥ

Με λύπη γίναμε κοινωνοί, όπως και ολόκληρο το πανελλήνιο από τις δηλώσεις της κας Διοικητού του ΕΟΠΥΥ, κας Καρποδίνη, και όσον αφορά το απόσπασμα που περιελάμβανε την έκφραση, απευθυνόμενη προς τους αντιδρούντες Ιατρούς, “ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος”.


Αναγκαία συνθήκη συνεννοήσεως είναι η αποκατάσταση του γνωστού αποφθέγματος, του οποίου η γνήσια εκφορά είναι “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου”. Αυτήν επιστρέφουμε ως απάντηση στην κα Καρποδίνη καθώς όλο εκείνο για το οποίο στήθηκαν φιέστες εορταστικές με πρωτοφανή χλιδή για την εποχή, τα 10 χρόνια λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, υφίσταται σήμερα από το φιλότιμο και την πίστη στο καθήκον των “αχάριστων” που τόσο εύγλωττα “στόλισε” η κα Καρποδίνη.


Ασφαλώς, αντιλαμβανόμεθα την ανάγκη δημοσιότητας ενόψει εκλογών, αλλά το περίφημο δεκάλεπτο δημοσιότητας που αναλογεί στον καθένα θα μπορούσε να μη στηρίζεται στην «ανοησία» και στην αμετροέπεια αλλά στον ακριβή και έντιμο πολιτικό λόγο. Θα είχε ουσία να σταθούμε σε επιχειρηματολογία αλλά μας φοβίζει η “αχάριστη ανοησία”.
Συστήνουμε προς τους ταγούς μας αυτοσυγκράτηση, περίσκεψη και μεταμέλεια διότι ο μοναδικός κριτής Λαός μπορεί να συγχωρεί πολλά αλλά όχι την αλαζονεία.


Ευτυχισμένα τα 10 χρόνια σας κα Διοικητή!!

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content