Η «The LoveVan» έρχεται στη Θήβα

Η οργάνωση «ΤΗΕ LOVE VAN» έρχεται στη Θήβα την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, για να συζητήσουν με μαθήτριες και μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και τους φοιτητές της πόλης και να ευαισθητοποιήσουν αλλά και να κινητοποιήσουν σε θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος, της σημασίας του αθλητισμού στη ζωή μας και της συνακόλουθης δημιουργίας υγιεινών συνθηκών στην καθημερινότητά μας.

Η ανακοίνωση της οργάνωσης:

Είμαστε η οργάνωση «ΤΗΕ LOVE VAN» που ως στόχο της έχει, από την αρχή της δημιουργίας της, την υποστήριξη των Συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται, καθώς και την προστασία της Φύσης και των Ζώων.

Το «ΤΗΕ LOVE VAN» έχει χιλιάδες ώρες δράσης, εδώ και πολλά χρόνια, παρόν σε δύσκολες στιγμές, όπου και όποτε χρειάστηκε. Συνεργαστήκαμε και εξακολουθούμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς, σε στιγμές που όλοι χρειάζονται και δεν περισσεύει ούτε ένας άνθρωπος.

Βρεθήκαμε δίπλα στους πυρόπληκτους και τους Πυροσβέστες μας πολλές φορές, δίπλα στους συνανθρώπους μας σε δύσκολες στιγμές, σε κρύο, πείνα, σε κατάσταση πολέμου. Σιτίζουμε σε εβδομαδιαία βάση πολλούς άστεγους, διατηρώντας συστηματικά κοινωνική κουζίνα στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης, διοργανώσαμε φιλοζωικές εκδηλώσεις για τα αδέσποτα ζωάκια, συνδέοντας την Οικογένεια με τα ζώα και γενικά θέλουμε και προσπαθούμε να έχουμε υποστηρικτική παρουσία εκεί που παίρνουμε μηνύματα ότι η Κοινωνία μας χρειάζεται…. αυτή εξάλλου είναι και η αποστολή μας!

Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα πώς το μέλλον και η ελπίδα της κοινωνίας μας αλλά και του πλανήτη γενικότερα ανήκει στις νεότερες γενιές , έχουμε ξεκινήσει μια περιοδεία ευαισθητοποίησης σε όλη την Ελλάδα…

Περιοδεία που σαν κύριο άξονά θεματολογίας έχει τη σημασία της φύσης και της καλής υγείας για τον άνθρωπο και την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς στη ζωή μας…

Στόχος μας σε αυτήν την περιοδεία που ονομάζουμε ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ, είναι μέσα από δύο μικρά ντοκιμαντέρ που προβάλλουμε και αφορούν την φύση και τον εθελοντισμό αλλά κυρίως μέσα από την συζήτηση που πραγματοποιείται με εσάς τα παιδιά να σας δείξουμε πως ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!

Μέσα από τα ντοκιμαντέρ αυτά και γενικότερα μέσα από τις εκδηλώσεις μας, ένα από τα κυρίαρχα μηνύματα που αναγνωρίζει ο συμμετέχων, είναι και η απάντηση στο «γιατί κάποιος να ακολουθεί τέτοιες δράσεις?», ποιό είναι το κίνητρό του. Ο ίδιος θα αναγνωρίσει και θα δώσει  την απάντηση στον εαυτό του, θα κερδίσει τη δυσεύρετη στις μέρες μας «ψυχοσωματική ικανοποίησή του», την οποία θα έχει την ευχαρίστηση να νιώσει. Τα στοιχεία αυτά υπάρχουν πάντα έντονα στις εκδηλώσεις Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς!

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το πρώτο ντοκιμαντέρ δίνει έμφαση στην καλή υγεία και την ευεργετική επίδραση της επαφής μας με τη φύση στον ανθρώπινο ψυχισμό.
  • Το δεύτερο ντοκιμαντέρ δίνει έμφαση στον εθελοντισμό και την προσφορά σε ευάλωτους συμπολίτες μας, με το παράδειγμα της κοινωνικής κουζίνας του The LoveVan.

Επόμενος σταθμός σε αυτήν την περιοδεία είναι Η ΘΗΒΑ!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16. 3. 2023 και ΩΡΑ 12 ΠΜ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η κοινωνική κουζίνα του The love van με την συνδρομή του ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ θα μαγειρέψουμε για την Τράπεζα Αγάπης στην οποία και θα παραδώσουμε  60 πλήρες γεύματα.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content