Η προσφορά του Kaffeine στο γηροκομείο ΟΧΕΚ Θήβας

Το είπαν και το πραγματοποίησαν οι ιδιοκτήτες του Kaffeine. Είχαν ανακοινώσει ότι μετά το street festival το οποίο διοργάνωσαν με τόσο επιτυχία (παρά τα “παρατράγουδα”), θα δώριζαν μέρος των εσόδων στο ΟΕΧ γηροκομείο Θήβας, γιατί η τρίτη ηλικία είναι εξάλλου η πιο γλυκιά και αγαπημένη σε όλους.

Επισκέφθηκαν λοιπόν οι ιδιοκτήτες, Νίκος και Παναγιώτης, χθες  17/9 , το γηροκομείο και πρόσφεραν ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό για τους ηλικιωμένους τρόφιμους.

Στην επίσκεψή τους, έδωσαν και μία υπόσχεση-“χρυσάφι”… Αυτά τα παιδιά θα είναι δίπλα στους ηλικιωμένους. Αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Ο διευθυντής, η πρόεδρος και το Δημοτικό συμβούλιο του ΟΧΕΚ ευχαριστούν τους ιδιοκτήτες του Kaffeine ,  για την ευγενική τους πράξη.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο:

“Το Γηροκομείο μας επισκέφτηκαν σήμερα , οι ιδιοκτήτες του KAFFEINE FOOD&MORE , Νίκος και Παναγιώτης. Όμορφο σαν γεγονός να επισκέπτονται Μονάδες Φροντίδας νέοι άνθρωποι , ακόμα πιο όμορφο όμως, όταν έρχονται για να κρατήσουν την υπόσχεση τους.

Ένα καθόλα, μεγάλο χρηματικό πόσο, προσέφεραν τα παιδιά αυτά στo Γηροκομείο μας, για βοήθεια προς τους παππούδες και γιαγιάδες μας , μέρος από τα έσοδα της βραδιάς του μουσικού φεστιβάλ προ ημερών στο κατάστημα τους.

Φεύγοντας, μας άφησαν άλλη μια υπόσχεση….και ξέρουμε ότι τις κρατούν…, ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Γηροκομείο μας .
Παναγιώτη και Νίκο, σας ευχαριστούμε πολύ!!!!”

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content