Η Λιβαδειά άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της

Οι καλές καιρικές συνθήκες, το βράδυ της Πέμπτης στη Λιβαδειά, ώθησαν μικρούς και μεγάλους να βγουν στην κεντρική πλατεία της πόλης για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Το σύνθημα για το άναμμα του δένδρου έδωσε ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας.

Μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη και εορταστική ατμόσφαιρα εκατοντάδες πολίτες απόλαυσαν τη βραδιά μαζί με τα κεράσματα από την ΚΟΙΝΣΕΠ “Έρκυνα” και το ζεστό κρασί από το Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθητές με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές, που κοσμούν τις ευχετήριες κάρτες του Δήμου Λεβαδέων.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ μετά το άναμμα του δένδρου ακολούθησε συναυλία με το νεανικό συγκρότημα VEGAS.

Μεταξύ των παραβρισκόμενων κυριάρχησαν οι ευχές για καλές γιορτές ενώ έπεται και συνέχεια στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου που θα διαρκέσουν έως τις 6 Ιανουαρίου του 2024.

Παρόντες ήταν επίσης ο νέος δήμαρχος Δημήτρης Καραμάνης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο απερχόμενος δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων και νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ντασιώτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Γέρος κ.α.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου θα γίνουν και τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού που θα συνοδεύονται με συναυλία του STAN.

ΠΗΓΗ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content