Η λίστα με τους καλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα…

Η πλατφόρμα Poudouleveis.gr της Undelucram ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ετήσιας αξιολόγησης που διεξήγαγε για την ανάδειξη των καλύτερων εργοδοτών δημοσιοποιώντας τη λίστα με τους Top Employers 2022 της Ελλάδας.

Η κατάταξη βασίζεται σε δείκτη (index) που προκύπτει από τον μέσο όρο της αξιολόγησης που δίνουν (πρώην και νυν) εργαζόμενοι για τους εργοδότες τους, καθώς και από τον αριθμό των αξιολογήσεων που καταγράφονται στην πλατφόρμα. Η θέση που καταλαμβάνει κάθε εταιρεία στην τελική κατάταξη καθορίζεται από τη γενική της αξιολόγηση (70%) και την βαθμολογία της σε πέντε επιμέρους κατηγορίες (καθεμία συμμετέχει σε ποσοστό 6%), οι οποίες θεωρούνται σημαντικές για τους εργαζόμενους. Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνουν τις ευκαιρίες ανέλιξης, το πακέτο αποδοχών, την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, το σύστημα διοίκησης με τις διαδικασίες, καθώς και τις εταιρικές αξίες.
Τις πέντε πρώτες θέσεις για το 2022, στην ελληνική αγορά, καταλαμβάνουν οι εξής εταιρείες, οι οποίες φαίνεται να απολαμβάνουν μεγαλύτερης εκτίμησης από τους υπαλλήλους τους:

 1. Accenture Greece
 2. Webhelp Greece
 3. Σκλαβενίτης
 4. Public
 5. Μασούτης
  Τη λίστα με τους καλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα συμπληρώνουν οι:
 6. E-food
 7. Deloitte Greece
 8. McDonald’s Greece
 9. Lidl Hellas
 10. Vodafone Greece
 11. Cosmote E-value
 12. Coca Cola 3Ε
 13. JYSK Greece
 14. Πλαίσιο
 15. Teleperformance
 16. My Market
 17. Γερμανός
 18. ΑΒ Βασιλόπουλος
 19. Inditex Greece
 20. Praktiker Hellas
 21. Κωτσόβολος
 22. Jumbo
 23. CQS
 24. ICAP Group

briefingnews

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content