Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας και ο Αποστόλης Δαγδελένης μπροστά σε κάθε μεγάλη εκδήλωση – ΑΕΚ και ΘΗΒΑ

Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας και ο Αποστόλης Δαγδελένης μπροστά σε κάθε μεγάλη εκδήλωση

Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας με τον πρόεδρό της είναι πάντα μπροστά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Παρόλο που την ίδια ημέρα η Θήβα ήταν “γεμάτη” εκδηλώσεις, η εκδήλωση της ΑΕΚ έσφυζε από το πλήθος και η Ένωση Μικρασιατών παρούσα με τον πρόεδρο και “αγκαλιά” με το κύπελλο.

Γιατί η Θήβα μας είναι μία πόλη γεμάτη ζωή, γεμάτη από κόσμο που θέλουν να ζουν την κάθε εκδήλωση. Αυτή είναι η Θήβα μας

Ακολουθεί δήλωση του Αποστόλη Δαγδελένη, προέδρου Μικρασιατών Θήβας

“Μία βραδιά γεμάτη ΑΕΚ…!!!
Μία γιορτή των φίλων της που είχαν εντυπωσιακή παρουσία, τάραξε το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023 την Θήβα από το Αρχαιολογικό Μουσείο έως την πλατεία της πόλης μας…!
Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά της Ορίτζιναλ 21 Θήβας και της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ για την εξαιρετική συνεργασία, την περιφρούρηση, τον σεβασμό στα τρόπαια και στους χώρους της εκδήλωσης…!
Ευχαριστούμε πολύ :
✅Την ΠΑΕ ΑΕΚ και την Γενική διευθύντρια της, Αγγελική Αρκάδη, για την διάθεση να εντάξουν την Θήβα στις πόλεις που φιλοξένησαν το τρόπαιο του πρωταθλήματος της νταμπλούχου ΑΕΚ και για την εξαιρετική συνεργασία με την Ένωση Μικρασιατών Θήβας.
✅Τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου για το τρόπαιο της κυπελλούχου βόλεϋ γυναικών,
✅Τον πρόεδρο της ομάδας χάντμπολ ανδρών και Αντιπρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτη Παπασταμάτη για το τρόπαιο της ομάδας χάντμπολ ανδρών .
✅Τον Μιχάλη Κασάπη και τον Διονύση Χιώτη που τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή μας.
✅Τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Κοβάνη τους Δημοτικούς συμβούλους Ιουλία Κοντού και Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον καλό φίλο Λάμπρο Ρόδη για την τιμητική παρουσία τους.
✅Την προϊσταμένη της Εφ.Α.Βοιωτίας Αλεξάνδρα Χαραμή και το προσωπικό του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας,
✅Τον Θανάση Κοτζιά (Καφέ θέατρο), Γιώργο Χριστοδουλή ( Καφέ Plaza ), Γιώργο Ρούσσο ( Mousium café ), τον Άρη Μπεθάνη (Ψητοπωλείο Μύλος), τον Γιώργο Ρουμελιώτη για την ηχητική κάλυψη , την Μαρία Μακρόγλου (Καφεκοπτείο -Ξηροί Καρποί) το τυπογραφείο Κωνσταντίνας & Μάκη Μαμάκου .
✅Τον Γιάννη Μπίλιο από την ΠΑΕ για την σημαντική βοήθεια και την συνεργασία και τον Δημήτρη Κουμουρτζή που καλύπτει τις δράσεις μας και το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.
✅Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε τα μέσα που κάλυψαν την εκδήλωση:
Permisos , Radio Thiva 97,5 , e-sterea. Orxomenos press, Ώρα για σπορ & aek 365.
✅Βασίλη, Άρη, Τάκη, Μάκη & Βασίλη, Λάμπρο, Νίκο, Φάνη η συμβολή σας στην επιτυχία της εκδήλωσης ήταν σημαντική και καθοριστική.
Ξέρετε εσείς….!
Τα καλύτερα έρχονται…..!”

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content