Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας στο πλευρό του συναδέλφου

Η δήλωση του Ζάχου Καρακώστα, εκπροσώπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, αναφέρει την απόφαση της Ένωσης να επικοινωνήσει με τους δικηγόρους κ. Κούγια και κ. Γεωργούση Ν. για την υπεράσπιση του συναδέλφου τους που εμπλέκεται στον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου στο Λεοντάρι Θηβών. Επίσης, αποφασίστηκε η εκπροσώπηση της Ένωσης στα ΜΜΕ και οπουδήποτε κρίνεται απαραίτητο, από τους εν λόγω δικηγόρους.

Η δήλωση τονίζει την αποφασιστικότητα της Ένωσης να στηρίξει τον συνάδελφό τους και να αναλάβει δράση με πράξεις, υπογραμμίζοντας πως η υπεράσπιση θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένες πράξεις και όχι μόνο με λόγια.

Δήλωση του Ζάχου Καρακώστα η οποία αφορά την υπεράσπιση του συναδέλφού του ο οποίος συνεπλάκη στον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου στο Λεοντάρι Θηβών

“Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας από την πρώτη στιγμή που έλαβε γνώση για το περιστατικό, επικοινώνησε με τον κ. Κούγια και τον κ. Γεωργούση Ν. οι οποίοι και ανέλαβαν την υπεράσπιση του συναδέλφου μας.


Αποφασίσθηκε επίσης η εκπροσώπηση της Ενώσεως μας στα ΜΜΕ και οπουδήποτε κρίνεται σκόπιμο, από τους εν λόγω συνηγόρους και μόνο.


Στεκόμαστε με πράξεις και όχι λόγια και εντυπωσιασμούς στο πλευρό των συναδέλφων.”

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content