Γύρος Καδμείας: Ένα υπέροχο γεγονός στην εκπνοή του 2023 στη Θήβα – Πλούσιο φωτογραφικό υλικό – βίντεο

Γύρος Καδμείας: Ένα υπέροχο γεγονός στην εκπνοή του 2023 στη Θήβα

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μοναδικές στιγμές στην πόλη της Θήβας σήμερα 31 Δεκεμβρίου. Ένα “κόκκινο ποτάμι” από αθλητές, στην πόλη μας. Πάνω από 400 αθλητές μας επισκέφθηκαν για να γιορτάσουμε μαζί την τελευταία ημέρα του χρόνου.

Γέμισε το κέντρο της Θήβας με χαρά, με αθλητισμό, με μουσική, με γιορτινή διάθεση. Πολλοί οι χορηγοί, πολλοί οι εθελοντές.

Το e-sterea ήταν εκεί και κατέγραψε την κάθε στιγμή της όμορφης αυτής διοργάνωσης. Το e-sterea με τον νέο συνεργάτη του τον Σίλα Παύλου συνάντησαν και μίλησαν με αθλητές και με φορείς. Συνεργάτες μας όπως η Κική Γιαννάκη και η Γιωργία Σουλιώτη μας χάρισαν στιγμιότυπα από τη διαδρομή του αγώνα.

Από τις 11 το πρωί με τους αγώνες των παιδιών, τον τερματισμό και τις απονομές.

Στη συνέχεια στην πλατεία της Θήβας συνεχίστηκε η γιορτή με τους αθλητές, τους μουσικούς μας, τον πολύ κόσμο που ήρθε να συμμετέχει στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Εκτός από επιχειρήσεις της πόλης μας εθελοντές σε αυτό τον αγώνα o δήμος Θηβαίων, το γηροκομείο ΟΧΕΚ Θήβας και η Ένωση Μικρασιατών Θήβας, η ομάδα διάσωσης

Μπράβο σε όλους που συμμετείχαν σε αυτό το όμορφο γεγονός.

Δείτε επίσης το εξαιρετικό ρεπορτάζ του συνεργάτη μας ΠΑΥΛΟΥ ΣΙΛΑ με τον οποίο παρέα περάσαμε μία όμορφη δημοσιογραφική ημέρα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content