Γυναίκα που ήταν κλινικά νεκρή αποκαλύπτει τι είδε στον «παράδεισο»

Το αιώνιο ερώτημα, τι υπάρχει μετά το θάνατο; Και η κλασική απάντηση, αν υπήρχε κάτι θα γυρνούσε κάποιος να μας το απαντήσει. Όμως μια γυναίκα, η Lynda Cramer ήταν κλινικά νεκρή για 14 λεπτά και περιέγραψε τι συνάντησε.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι NDE Diary του YouTube, μιλάει για την μεταθανάτια εμπειρία που είχε στις 6 Μαΐου 2001.

Τότε καθώς πήγαινε στο μπάνιο, λιποθύμησε και κατέρρευσε και όταν έφτασαν οι γιατροί προσπαθούσαν να την επαναφέρουν.

Έμεινε κλινικά νεκρή για 14 ολόκληρα λεπτά. Αυτό το χρονικό διάστημα, η ίδια δηλώνει ότι βρέθηκε στον παράδεισο.

«Βρέθηκα να στέκομαι σε αυτό που ονόμασα το πεδίο των λουλουδιών. Παρατηρούσα μια οροσειρά 30.000 φορές μεγαλύτερη από το Έβερεστ», είπε σημειώνοντας ότι η ψύχη της βγήκε από το σώμα.

«Υπήρχε μια οροσειρά όπου κι αν ήμουν. Μπορούσα να δω κτίρια με ουρανοξύστες. Το Ντουμπάι είναι σαν μικρές μικροσκοπικές καλύβες σε σύγκριση με αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Το κανάλι NDE σχολίασε για τη μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε η Lynda Cramer, ότι «μερικοί άνθρωποι απορρίπτουν τις μεταθανάτιες εμπειρίες ως όνειρα ή παραισθήσεις ενός εγκεφάλου που πεθαίνει. Όμως, οι άνθρωποι γενικά δεν έχουν τα ίδια είδη παραισθήσεων. Αντίθετα, οι περιγραφές των εμπειριών, είναι αξιοσημείωτα συνεπείς, παρά τις πολιτισμικές ή χρονικές διαφορές».

e-radio

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content