Γρηγόρης Πετράκος: Αδιανόητο παραλήρημα με χυδαιότητες κατά του Διονύση Σαββόπουλου

Νέα αντιεμβολιαστικό παραλήρημα από τον Γρηγόρη Πετράκο

Τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν διεκδικεί και πάλι ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος με ένα νέο αδιανόητο παραλήρημα κατά του εμβολιασμού για τον κοροναϊό στοχοποιεί τον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος νοσηλεύτηκε με κοβιντ, ωστόσο ευτυχώς πήρε εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Σε ένα ρεσιτάλ άγνοιας και «ψεκασμού» ο τραγουδιστής διερωτάται γιατί ο Διονύσης Σαββόπουλος νόσησε για τρίτη φορά και μάλιστα έφτασε να «παλεύει για τη ζωή σου», παρά το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί, παραβλέποντας το γεγονός ότι ίσως τα εμβόλια να είναι αυτά που έσωσαν τη ζωή του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Στην εν λόγω χαιρέκακη ανάρτηση ο Γρηγόρης Πετράκος γράφει «με όλη μου την καρδιά εύχομαι να γίνεις καλά» ωστόσο στη συνέχεια σχολιάζει με ειρωνικό τρόπο το γεγονός ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τον κ. Πετράκο «ήξερα, εδώ και τρία χρόνια, ότι τα περιστατικά covid πηγαίνουν μόνο σε δημόσια νοσοκομεία».

Το παραλήρημα του Γρηγόρη Πετράκου δεν σταματά εκεί. «Θα ήθελα μόνο όταν θα βγεις από το νοσοκομείο και ειλικρινά προσεύχομαι να βγεις δυνατός, να γράψεις κάτι για το γεγονός ότι όλα αυτά τα εμβόλια που έκανες δε σε προστάτευσαν ΚΑΘΌΛΟΥ» γράφει και ολοκληρώνει με το κορυφαίο επιχείρημα των αντιεμβολιαστών (μαζί με το τσιπάκι και το 5G) πώς «ίσως να ερευνήσεις αν στο προκάλεσαν κιόλας…».
Δείτε ολόκληρο το παραλήρημα του Γρηγόρη Πετράκου

«Αχ Νιόνιο, αγαπημένε των φοιτητικών μας χρόνων. Κάναμε τότε τη δική μας επανάσταση μέσα από τα τραγούδια σου.

Πριν 3 χρόνια σε είδα να τρως στο τραπέζι δίπλα στον πρωθυπουργό και άλλους εκλεκτούς καλλιτέχνες.

-Μετά σε είδα να ζητάς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μου και να με λοιδορείς.

-Έκανες τα εμβόλια και παρόλα αυτά νόσησες βαριά δύο φορές. Τώρα είναι η τρίτη και διαβάζω πως παλεύεις για τη ζωή σου.

Στενοχωριέμαι που υποφέρεις, γιατί σαν καλλιτέχνη σε αγάπησα και τα τραγούδια σου θα τα αγαπώ για πάντα. Πιο πολύ όμως στεναχωριέμαι για το πώς κάμφθηκε το επαναστατικό πνεύμα σου που ενέπνευσε τόσες γενιές.

Πώς έκατσες στο ίδιο τραπέζι με τον τύραννο;

Πώς ζήτησες να μου επιβληθούν υποχρεωτικές πράξεις παρά τη θέλησή μου;

Με όλη μου την καρδιά εύχομαι να γίνεις καλά στο ιδιωτικό νοσοκομείο που διαβάζω ότι νοσηλεύεσαι, παρότι ήξερα, εδώ και τρία χρόνια, ότι τα περιστατικά covid πηγαίνουν μόνο σε δημόσια νοσοκομεία. Θα ήθελα μόνο όταν θα βγεις από το νοσοκομείο και ειλικρινά προσεύχομαι να βγεις δυνατός, να γράψεις κάτι για το γεγονός ότι όλα αυτά τα εμβόλια που έκανες δε σε προστάτευσαν ΚΑΘΌΛΟΥ. Και ίσως να ερευνήσεις αν στο προκάλεσαν κιόλας…» έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr