Γιάννης Ζυγούρης: “Όραμα για το Μέλλον”

Αγαπητοί φίλες και φίλοι!!

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για μένα, διότι ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τις δημοτικές εκλογές του Δήμου Θηβαίων, στις 8 Οκτωβρίου με τον συνδυασμό Δήμος Πολιτών – Γεώργιος Αναστασίου με τον Δήμαρχο μας Γιώργος Αναστασίου. Από την εμπειρία μου τα τελευταία χρόνια στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟΣΥΝ) του Δήμου Θηβαίων και σαν Αντιπρόεδρος τα τελευταία 2 χρόνια , εκπροσωπώντας την νεολαία και έχοντας επίγνωση των προβλημάτων, τόσο των νέων όσο και όλων των πολιτών του δήμου, αποφάσισα να παλέψω για την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Από πολύ μικρή ηλικία, ευαισθητοποιημένος με τον τόπο μας και την αγάπη για αυτόν, είχα όραμα για την εκσυγχρόνισή του με καινοτόμες ιδέες. Στα 25 μου πλέον, με την τωρινή μου εμπειρία με τα κοινά του Δήμου Θηβαίων, νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις. Η εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου να σηματοδοτεί την ενότητα, την αλληλεγγύη και τη σκληρή δουλειά. Όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουνε την αφοσίωσή μου, την εργατικότητα, την επιμονή για όσα έχω προσφέρει για τον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος μας, ο Κύριος Γιώργος Αναστασίου θεωρώ πως είναι ένας άνθρωπος με μεγάλο όραμα, μεγάλη δίψα για προσφορά, με εμπειρία ακόμα και στη δύσκολη εποχή της πανδημίας και με αγάπη για τον τόπο μας. Το κοινό όραμα, η αφοσίωση και ο εκσυγχρονισμός του δήμου σε όλους τους τομείς είναι ο συνδετικός μας κρίκος.

Οι εμπιστοσύνη σας και η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ σε μένα και στο συνδυασμό ”Δήμος Πολιτών” δημιουργεί μεγαλύτερους συνδετικούς κρίκους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Ζυγούρης

Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Αντιπρόεδρος Τοπικού συμβουλίου Νέων (ΤΟΣΥΝ) Δήμου Θηβαίων – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr