Γ. Οικονόμου: Στην παράδοση της δωρεάς της HELLENiQ ENERGY στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας

Σήμερα το πρωί ο Γιάννης Οικονόμου βρέθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, κατά την παράδοση της δωρεάς της HELLENiQ ENERGY στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.
Σημαντικό υλικό πολυμηχανημάτων και αναλωσίμων (εκτυπωτές, οθόνες, προτζέκτορας) παραδόθηκε με σκοπό η Αστυνομία να ενισχυθεί στο έργο της με απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου: “Ο όμιλος αποτελεί επίσης μέγα χορηγό του Eko Acropolis Rally, το οποίο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έφερε -καθιστώντας το προτεραιότητα- και κυρίως κατάφερε να το κρατήσουμε στον τόπο μας, στη Φθιώτιδα, με τη Διεύθυνση Αστυνομίας του Νομού μας να συμβάλλει στην άψογη διοργάνωση.

Η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού χτυπά στην πόλη μας, τη Λαμία, και η περιοχή μας, η Φθιώτιδα, εδραιώνεται ως το επίκεντρο των μεγάλων διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, στο πλέον υψηλό επίπεδο παγκοσμίως, υποδεχόμενη επισκέπτες από όλη τη χώρα και τον κόσμο και προσφέροντας υψηλού επιπέδου φιλοξενία με επαγγελματισμό και ποιότητα. Η διοργάνωση αυτή είναι πιλότος για το πώς μπορούμε να μετατρέψουμε την Φθιώτιδα σε 12μηνο τουριστικό προορισμό και να προχωρούμε πάντα μπροστά, τώρα πιο δυνατά.”

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr