Φωταγώγηση της Θήβας: Μια εντυπωσιακή αλλά και “ζεστή” εκδήλωση – βίντεο και φώτο

Φωτεινά Χριστούγεννα στη Θήβα: Μια Συνάντηση Με τη Μαγεία των Εορτών

Στις 15 Δεκεμβρίου, η κεντρική πλατεία της πόλης μεταμορφώθηκε σε έναν παραμυθένιο χώρο, όπου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να απολαύσει τις εορταστικές στιγμές. Η Θήβα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τη χαρά και τη θετική ενέργεια των Χριστουγέννων.

Η πόλη της Θήβας ανάβει τα χριστουγεννιάτικα φώτα της. Φως και χρώματα παντού. Μία υπέροχη διοργάνωση του Δήμου Θηβαίων, που ούτε η βροχή κατάφερε να τη χαλάσει.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κέντρο της εκδήλωσης, άναψε με λαμπερά φώτα, ρίχνοντας φως σε κάθε γωνιά της πλατείας. Η στιγμή αυτή σήμανε την έναρξη μιας μαγικής νύχτας, όπου πολύ κόσμος συγκεντρώθηκε για να μοιραστεί τη χαρά των εορτών.

Ο Δήμαρχος της Θήβας, κ. Γιώργος Αναστασίου, καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν σε αυτή την όμορφη διοργάνωση αλλά και γενικότερα στους εορτασμούς όλου του δήμου μας. Στη συνέχεια μετρώντας αντίστροφα έδωσε το σύνθημα και φωτίστηκε το δέντρο ενώ στη συνέχεια βεγγαλικά έσκισαν τον συννεφιασμένο ουρανό.

Η δημοτική χορωδία και η φιλαρμονική του δήμου πρόσθεσαν τη μελωδική νότα στο γεγονός. Με ήχους που θέρμαιναν τις καρδιές, δημιούργησαν μια μουσική σύνθεση που αναδείκνυε την ομορφιά της στιγμής.

Άγιος Βασίλης, Ξωτικά και Χριστουγεννιάτικες φιγούρες στολίζουν την πλατεία και τον πεζόδρομο της πόλης μας ώστε να νιώσουμε ζεστό το κλίμα των ημερών.

Οι κάτοικοι της Θήβας, αγκαλιάζοντας το κρύο του Δεκεμβρίου και παρά την βροχή που δεν τους πτόησε, παρακολούθησαν ενθουσιασμένοι τα παιδιά που χόρευαν γύρω από το δέντρο. Με την αθωότητα και τη χαρά που χαρακτηρίζει τα παιδικά χρόνια, οι μικροί χορευτές έδωσαν ζωή στην πλατεία με τα χαμόγελά τους.

Μαλλί της γριάς, ποπ κορν και γλυκά γέμισαν τον αέρα με ευωδιές που θύμιζαν παιδικές ευχάριστες αναμνήσεις. Τα παιδιά, γεμάτα ενθουσιασμό, αντάλλαξαν χαρούμενα γέλια και ζωηρούς χορούς.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content