“Φλόγα” – Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια αύριο στην Λιβαδειά

Την Κυριακή 15/23/2024 στις 7 μ.μ., Η Φλόγα – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, διοργανώνει στην Λιβαδειά, στο CAFE ΑΜΑΜ , την πρώτη της εκδήλωση – μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στηριζόμενη εξ ολοκλήρου από εθελοντική προσφορά μελών και φίλων της στην Λιβαδειά και την περιοχή της Βοιωτίας!
Μια εκδήλωση – περιγράφεται στην αφίσα – η οποία αποσκοπεί στην γνωριμία αλλά και την στήριξη του πολύπτυχου έργου της Φλόγας για τα παιδιά με καρκίνο απ’.όλη την Ελλάδα!

ΦΛΟΓΑ, ΑΓΑΠΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΟΥΣ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Η εκδήλωση έχει θέμα “Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες και Παραμύθια απ’ όλο τον Κόσμο”  με την συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της “Μουσικής Σχολής Μαρία Πανουργιά “ και την αφήγηση του Γιώργου Λάιου, στο χώρο του “cafe AMAΝ” (οδός Τροφωνίου , Κρύα).

 

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr