Φάρμα Τριανταφύλλου: Ποια είναι τα δημοφιλή γαλακτοκομικά προϊόντα που βρίσκονται στα ψυγεία των mini markets της Βοιωτίας και της Εύβοιας;

Στην καρδιά της Βοιωτίας, στο Άρμα Τανάγρας, βρίσκεται η Φάρμα Τριανταφύλλου. Μια νέα, αλλά ήδη αγαπημένη οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια από τον Βασίλη και τον Σωτήρη Τριανταφύλλου, με μία και μοναδική αποστολή: να παράγει και να εμπορεύεται γαλακτοκομικά προϊόντα που ξεχωρίζουν.

Η Φάρμα Τριανταφύλλου δεν είναι απλώς μια ακόμη επιχείρηση στον χώρο των γαλακτοκομικών. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μια ιστορία αγάπης για τη φύση και τα ποιοτικά προϊόντα. Οι ίδιοι είναι και παραγωγοί των ζωοτροφών αλλά και εκτροφείς των αγελάδων που παράγουν αυτό το αγνό γάλα, εγγυώμενοι την υψηλή ποιότητα και την φρεσκάδα των προϊόντων τους.

Τα προϊόντα της Φάρμας Τριανταφύλλου είναι πλέον διαθέσιμα σε επιλεγμένα mini markets της Βοιωτίας και της Εύβοιας. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν το φρέσκο γάλα και το πλούσιο στραγγιστό γιαούρτι, προϊόντα που αντανακλούν την αγνότητα και την παραδοσιακή τεχνογνωσία της οικογένειας Τριανταφύλλου.

Επιλέγοντας τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Φάρμας Τριανταφύλλου, όχι μόνο απολαμβάνετε μια ανώτερη γεύση και ποιότητα, αλλά στηρίζετε και μια τοπική, οικογενειακή επιχείρηση που δίνει προτεραιότητα στην αειφορία και την αγάπη για τη γη.

Ανακαλύψτε τα στα ψυγεία των mini markets της περιοχής σας και γίνετε μέρος αυτής της υπέροχης γαστρονομικής εμπειρίας. Η Φάρμα Τριανταφύλλου σας περιμένει να ανακαλύψετε την αγνότητα και τη γεύση που κάνει τη διαφορά!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content