Ο ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ στην Τανάγρα

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Επιμένουμε να διοικούμε με τις πόρτες ανοιχτές και να αποζητούμε τις προτάσεις όλων των πολιτών»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φθιώτιδας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Τανάγρας, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν στα Οινόφυτα, το Σχηματάρι, την Τανάγρα, την Ασωπία, την Πύλη, τα Σκούρτα, τον Άγιο Θωμά, το Άρμα και το Δήλεσι.

«Επιμένουμε να διοικούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τις πόρτες ανοιχτές και να αποζητούμε τις σκέψεις και τις προτάσεις όλων των πολιτών. Με αυτή τη διάθεση βρεθήκαμε στον Δήμο Τανάγρας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Εκτός από το πρωτόγνωρο εγχείρημα της ΟΧΕ Ασωπού που μπαίνει πλέον σε τροχιά υλοποίησης, μιλήσαμε με τους συμπολίτες μας για το Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου. Μια οφειλή μας στον τόπο, που θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα!

»Καλά νέα μεταφέραμε και για τον κόμβο Δερβενοχωρίων, αφού ολοκληρώθηκαν οι μελέτες, εξασφαλίστηκαν οι πόροι και οδεύει το έργο προς δημοπράτηση. Κορυφαία μας δέσμευση και προτεραιότητα, είναι ο οδικός άξονας Δερβενοχώρια – Ελευσίνα. Είναι το σημαντικότερο οδικό έργο της ευρύτερης περιοχής, για το οποίο αναζητούμε πόρους ώστε να υλοποιηθεί την επόμενη περίοδο».

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content