Φ.Ε.Ο ΘΗΒΑΣ Τμήμα badminton-Πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton στην Λιβαδειά

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton U-15 & U-19 Στην Λιβαδειά 22 & 23 Απριλίου 2023.


Στην κατηγορία U-15 την 3η θέση στο διπλό μικτό κατέκτησαν ο αθλητής μας Τσώτσης Γεώργιος με συμπαίκτρια την Σαμψώνα Μαρία.

Στην κατηγορία U-19 στο απλό κοριτσιών η αθλήτρια μας Γκιόκα Ζωή κατέκτησε την 2η θέση και η Παπαχρήστου Δέσποινα την 3η θέση.

Και οι δύο αθλήτριες μικρότερης κατηγορίας.

Στο διπλό τους κατάφεραν και πέρασαν στην 8/αδα αλλά έχασαν από τις αδελφές Παυλιδου με 2-1 game χάνοντας την ευκαιρία να ανέβουν στο βάθρο.

Στο απλό αγοριών την 3η θέση κατέλαβε ο αθλητής μας Γκιόκας Γιώργος. Στο διπλό αγοριών επίσης την 3η θέση κατέλαβαν οι αθλητές μας Ρούσσης Νακος με τον Γκιόκα Γιώργο.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας οι οποίοι πήραν και τα μόρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Καλή εμφάνιση είχαν οι αθλητές μας Παπαχρήστος Χρήστος και Τσωλης Παναγιώτης καθώς και οι αθλήτριες Κάτσιου Ελπίδα και Παπαϊωάννου Δήμητρα που δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια και είναι αθλητές μικρότερης κατηγορίας.

Στην κατηγορία U-15 επίσης αγωνίστηκαν με υποσχέσεις για το μέλλον οι αθλητές και αθλήτριες μας

Μεγάλος Παναγιώτης (U-13)

Κωνσταντίνου Ευστράτιος,

Καρύδης Ιωάννης

Βαγιώτης Ιωάννης( U-13)

Βαγιώτη Δήμητρα,

Κιούση Εμμανουέλα (U-13),

Κώνστα Αλεξάνδρα,

Κιούση Δέσποινα και

Σινγκ Αμπιτ Καούρ

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στις αθλήτριες του ΦΕΟΘ και στους προπονητές μας Άρη Μπουλίο και Μπάμπη Ζαχοπουλο.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content