Εξιχνιάσθηκαν 4 κλοπές στη Χαλκίδα

Εξιχνιάσθηκαν τρείς (3) κλοπές σε καταστήματα και μία (1) κλοπή τροχοφόρου, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας
Ταυτοποιήθηκαν δυο (2) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται και οι γονείς τους, για παραμέληση της εποπτείας τους

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνολικά τρείς (3) κλοπές σε καταστήματα και μια (1) κλοπή τροχοφόρου, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ήδη κρατούμενος σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από 13 έως 19-02-2023, οι ανωτέρω:

Παραβίασαν τις θύρες δύο αρτοποιείων και ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και διάφορα καπνικά προϊόντα, ενώ
αφαίρεσαν επίσης μια σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη βραδινές ώρες της 19-02-2023 και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content