Εύβοια: Ξεκινούν έργα σε σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ξεκινούν έργα σε σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας

Προγραμματικές συμβάσεις για την υλοποίηση αθλητικών και σχολικών έργων συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Συγκεκριμένα, μπαίνουν στο στάδιο της υλοποίησης τα ακόλουθα έργα:

  1. «Συντήρηση σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων Κοινότητας Κηρίνθου Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας», αρχικού προϋπολογισμού 74.400 ευρώ. Η Περιφέρεια αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου και ο Δήμος τη δημοπράτηση και την επίβλεψή του. Προβλέπονται εργασίες:

Στο Νηπιαγωγείο Κηρίνθου, όπου θα κατασκευαστεί ξύλινο κιόσκι, θα αποξηλωθούν τα πλακίδια εξωτερικού χώρου και θα τοποθετηθούν νέα.

Στο Δημοτικό Σχολείο Κηρίνθου, όπου θα κατασκευαστούν στέγαστρα στις εισόδους και στην εξωτερική ράμπα ΑμεΑ, και θα ανακατασκευαστεί ο τάπητας στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης.

Στο Γήπεδο ποδοσφαίρου Κηρίνθου, όπου θα γίνουν εργασίες ηλεκτροφωτισμού και εγκατάστασης αντλητικής μονάδας για το πότισμα του γηπέδου.

  1. «Κατασκευή στεγάστρου Δημοτικού γηπέδου Προκοπίου Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας», αρχικού προϋπολογισμού 74.400 ευρώ. Η Περιφέρεια αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου και ο Δήμος τη δημοπράτηση και την επίβλεψή του.

Μετά την υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Αναλάβαμε τη χρηματοδότηση έργων σε σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις της Κηρίνθου του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας, προκειμένου να βελτιώσουμε τους χώρους όπου συγκεντρώνονται και εκπαιδεύονται ή αθλούνται τα παιδιά του τόπου μας, τα παιδιά μας!

»Στηρίζουμε επίσης τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την προσπάθεια που κάνουν αθλητικοί σύλλογοι με παρεμβάσεις, όπως η κατασκευή στέγαστρων στο γήπεδο Προκοπίου. Συνεργαζόμαστε με τη δημοτική αρχή και προσμένουμε την άρτια και ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των εργασιών».

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης τόνισε: «Τα έργα που θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα να υλοποιούνται στο Δήμο μας και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Κηρίνθου και Προκοπίου μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα αναβαθμίσουν τις σχολικές και αθλητικές μας εγκαταστάσεις. Για ακόμα μία φορά, η αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου – Περιφέρειας οδηγεί σ’ ένα σημαντικό έργο για τα χωριά μας!»

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content