Εύβοια: Σεξουαλική κακοποίηση 30χρονου σε 13χρονη

Για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 13χρονης, η Αστυνομία αναζητεί έναν 30χρονο οικοδόμο στη νότια Εύβοια, έπειτα από καταγγελία της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η καταγγελία του βιασμού υποβλήθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας στις 4 Νοεμβρίου από τη μητέρα του κοριτσιού. Η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης φαίνεται να έλαβε χώρα από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου.

Ο 30χρονος, από τον περασμένο Μάιο, φαίνεται να επικοινώνησε με την 13χρονη μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την καταγγελία, κατάφερε να την πείσει να συναντηθούν και, στη συνέχεια, να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητό του. Την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκε η σεξουαλική κακοποίηση.

Συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης ανακάλυψε τα μηνύματα που είχαν ανταλλαχθεί μεταξύ της και του 30χρονου, πριν και μετά το περιστατικό. Μέσα από αυτά, έμαθε για τις αποτρόπαιες πράξεις του 30χρονου και ειδοποίησε τη μητέρα του κοριτσιού. Η μητέρα αμέσως κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια Χαλκίδας.

Να σημειώσουμε ότι η οικογένεια της 13χρονης διαμένει στη νότια Εύβοια, ενώ ο 30χρονος, που είναι αλβανικής καταγωγής, εργαζόταν ως οικοδόμος στην ίδια περιοχή.

tvstar

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content