Ερμής Σχηματαρίου: Στράβωσε τις μπασκέτες με 17 τρίποντα και επικράτησε επί του Μίλωνα με 93-78

Ο Ερμής Σχηματαρίου έκανε μια εντυπωσιακή και σημαντική επικράτηση επί του Μίλωνα με 93-78, αποδεικνύοντας την ανωτερότητά του τόσο σε επιθετική όσο και σε αμυντική τακτική. Η ομάδα του Οικονόμου έδειξε εξαιρετική αγωνιστική δεινότητα, ξεπερνώντας με επάρκεια μία από τις πιο έμπειρες ομάδες της Elite League, ενισχύοντας τον αγωνιστικό και ψυχολογικό τους σθένος.

Ο Ερμής Σχηματαρίου, πέραν της νίκης, κατάφερε να αντιστρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, όπου είχε υποστεί ήττα, επιστρέφοντας δυναμικά στην κορυφή των αγώνων.

Η ομάδα ξεχώρισε από την πρώτη περίοδο, όπου προηγήθηκε σημαντικά με 12-5, και συνέχισε με ένα εντυπωσιακό σερί 9-0, φτάνοντας το σκορ στο 21-5. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον Ερμή να προηγείται με 29-13.

Παρά την αντεπίθεση του Μίλωνα στη δεύτερη περίοδο, ο Ερμής διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, καταλήγοντας σε μία δίκαιη νίκη με 93-78, χάρη στις εκπληκτικές επιδόσεις των Μπράϊαντ και Γερομιχαλό, οι οποίοι σημείωσαν από 26 πόντους ο καθένας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερμής είχε στον χθεσινό αγώνα πολύ μεγάλα ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα πετυχαίνοντας 55%, σε αντίθεση με τον Μίλωνα που είχε μόλις το 33% των τριπόντων του εύστοχα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Λουλουδιάδης, Ελευθεριάδης και Κοϊμτζόγλου.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 29-13, 47-40, 70-60 και 93-78.

Ο Νίκος Οικονόμου, προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου, είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του.  Θεωρεί ότι οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν προσγειωμένοι για να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό.

Παρακάτω θα δείτε το video του αγώνα όπως τον μετέδωσε το E-Sterea.gr καθώς επίσης και video με τις δηλώσεις που έγιναν μετά τον αγώνα. Στην μετάδοση ο Δημοσιογράφος Ιορδάνης Χρυσοβελώνης.

 

Ο αγώνας:

 

 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content