Ερμής Σχηματαρίου: Ασταμάτητη πορεία και στρατηγική νίκη απέναντι στο Ψυχικο!

Ο Ερμής Σχηματαρίου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Νίκου Οικονόμου, κατέγραψε μια ακόμα εντυπωσιακή νίκη στο πρωτάθλημα της Elite League μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας το Ψυχικό. Ο αγώνας, ο οποίος κρίθηκε στην παράταση, έληξε με το εντυπωσιακό σκορ 92-86 υπέρ του Ερμή Σχηματαρίου.

Ο προπονητής Οικονόμου εφάρμοσε μια στρατηγική που απέδωσε καρπούς, διατηρώντας την ομάδα σε αδιάκοπο προβάδισμα για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η αποφασιστικότητα και η τακτική του Οικονόμου ήταν καθοριστικές στις κρίσιμες στιγμές, ιδίως στην παράταση, όπου ο Ερμής κατάφερε να επικρατήσει.

Τονίζοντας τη σημασία αυτής της νίκης, ο πρόεδρος της ομάδας, Θεοφάνης Φλώτσιος, δήλωσε: “Αυτή η νίκη αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για τον Ερμή Σχηματαρίου. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και του πάθους που έχει επενδύσει ολόκληρη η ομάδα, από τον προπονητή μας Νίκο Οικονόμου μέχρι κάθε παίκτη και στέλεχος. Προχωράμε με στόχο την συνέχιση αυτής της εξαιρετικής πορείας.”

Η ομάδα, με τον Μπράιαντ να ξεχωρίζει για ακόμη μια φορά με 34 πόντους, επιβεβαίωσε τη δυναμική της στο ελληνικό μπάσκετ. Οι διαιτητές Λιότσιος, Αναστόπουλος και Σπυρόπουλος επιβλέποντας τον αγώνα, κατέγραψαν την πορεία του παιχνιδιού στα δεκάλεπτα: 23-21, 39-38, 58-65, 79-79 (κανονική διάρκεια), φτάνοντας στο τελικό σκορ 86-92 στην παράταση.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content