Επίσκεψη Δημάρχου Θηβαίων σε ΚΑΠΗ και Παιδικό Σταθμό εν όψει της Γιορτής της Μητέρας

Με αφορμή τον εορτασμό της Μητέρας την Κυριακή 14 Μαΐου ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Σεραφεία Μουλκιαρώτου, Διευθύντρια Δημοτικού Οργανισμού Θήβας και ο Βαγγέλης Ανδριανός αντιπρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Θήβας επικσκέφτηκαν από κοινού το ΚΑΠΗ Δήμου Θηβαίων το οποίο είχε διοργανώσει μια μικρή γιορτή προς τη τιμή της Μητέρας.

Στο πλαίσιο αυτό ακούστηκαν οι ομιλίες των Χριστίνα Πέππα, Μαίας του Κέντρου Υγείας Θηβών και Αθηνάς Αρβανίτη Επισκέπτριας Υγείας, επισημαίνοντας εμφατικά πόσο σημαντικό είναι η σύγχρονη μητέρα και γιαγιά να αγαπά και να φροντίζει τον εαυτό της αλλά και να ενημερώνεται για τα προληπτικά προγράμματα ελέγχου που τους παρέχονται από τη δομή για μια ποιοτική ζωή.

Τις ομιλίες πλαισίωσαν τραγούδια και ποιήματα που εξάρουν την μάνα ως μικρή ηρωίδα στη ζωή όλων μας. Βιωματικά γεγονότα ακούστηκαν από τις παρευρισκόμενες μητέρες και γιαγιάδες σε ένα κλίμα αναπόλησης και έντονης συγκίνησης.


Υπό τη θερμή φιλοξενία της κ. Όλγας Ιωάννου, Προϊσταμένης του τμήματος ΚΑΠΗ ζήσαμε έντονες συγκινησιακές στιγμές μέσω των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και των προσωπικών τους αφηγήσεων. Μετά το πέρας της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλες τις μητέρες λουλούδια αλλά και γλυκά με την ευχή να είναι πάντα υγιείς και δυνατές για να υποστηρίζουν με σθένος τον πιο πολύτιμο ρόλο, αυτόν της Μητέρας.


Στη συνέχεια ο Δήμαρχος με την ίδια συνοδεία επισκέφτηκε τον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Θηβαίων συναντώντας τους μικρούς μαθητές να ζωγραφίζουν παρέα με τις μαμάδες τους. Οι δασκάλες του Παιδικού Σταθμού μας επισκέφτηκαν με χαμόγελο σε έναν πολύ προσεγμένο και υπέροχα διακοσμημένο με χειροτεχνίες και παιχνίδια παιδικό τόπο.

Η Προϊσταμένη του Παιδικού Σταθμού, κ. Ευφροσύνη Σταμάτη συνομίλησε με τον Δήμαρχο, τον κ. Ανδριανό και την κ. Μουλκιαρώτου για την περιποίηση των περιβάλλοντα χώρου του Παιδικού Σταθμού και για άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.


Είτε σε Παιδικό Σταθμό είτε στο ΚΑΠΗ, σε κάθε ηλικία και έκφανση της ανθρώπινης ζωής η λέξη ΜΑΝΑ ηχεί το ίδιο, σαν το πιο πολύτιμο και ακριβό δώρο στη ζωή όλων μας!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!!!

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content