Εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες δίνουν και παίρνουν για την ίδρυση του ιστορικού Αρματηλάτη. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η πρώτη συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Άρματος και αρκετοί εκδήλωσαν ενδιαφέρον να βοηθήσουν και να συμμετάσχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει πρόθυμος στηρίξει την προσπάθεια και ο κύριος Κωνσταντίνος Νίκας, πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας.
Σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα γίνει η δεύτερη συνάντηση με σκοπό να γίνουν κουβέντες σε μεγαλύτερο βάθος. Ο Δημήτρης Σοβατζής στην εκπομπή του «Πριν τη Σέντρα» φιλοξένησε τον κύριο Πιτσούνη Γεώργιο ο οποίος είναι από τους «Πρωτεργάτες» της επανίδρυσης του Αρματηλάτη.
Είναι σημαντικό ότι εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει ενεργή η Ακαδημία του Αρματηλάτη με πρόεδρο τον Βασίλη Φαλαγγίτη, ο οποίος έχει καταφέρει πολλά. Η ακαδημία έχει περισσότερα από 25 παιδάκια από το Άρμα και τα γύρω χωριά και συμμετέχει και σε πρωταθλήματα ακαδημιών με μεγάλη επιτυχία.
Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα της εκπομπής: