Εορτασμός Παγκόσμιας ημέρας Ερυθρού Σταυρού από το τμήμα Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, την 8η Μαΐου, γιόρτασε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς διοργανώνοντας το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 εθελοντική αιμοδοσία και έχοντας περίπτερο του Ερυθρού Σταυρού στη κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς που πραγματοποιήθηκε επίδειξη πρώτων βοηθειών .


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ που επέλεξαν την ύψιστη μορφή προσφοράς και αλληλεγγύης, την παροχή ζωής μέσω της αιμοδοσίας, τον Διοικητή, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, και όλους όσους στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια και μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το ανθρωπιστικό μας έργο.


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς, παρόν στο επίκεντρο των δυσμενών καταστάσεων, δεν θα μπορούσε παρά να λειτουργήσει με συνέπεια, γνώση κι επαγγελματισμό προκειμένου να τηρηθεί στο έπακρο η διαφύλαξη της υγείας των πολιτών. Εντοπίζοντας τους δυνητικούς κινδύνους και τις πηγές του για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών και εκτιμώντας σωστά και ρεαλιστικά το μέγεθος τους, προετοιμάστηκε έγκαιρα κι έγκυρα για την αντιμετώπιση οποιονδήποτε φαινομένων.


Οι δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς είναι πολυποίκιλες και διευρυμένες σε ένα μεγάλο ανθρωπιστικό φάσμα. Δράσεις που υλοποιούνται χάρη στους υπέροχους εθελοντές μας. Άνθρωποι που με πνεύμα αυτοθυσίας προσφέρονται ολόψυχα στην ερυθροσταυρική αποστολή για να υπερασπιστούν και να βοηθήσουν εκείνους που δοκιμάζονται. Μέσα από αυτό το μεγάλο δίκτυο αλληλεγγύης, θα συνεχίσουμε με αγάπη κι αυταπάρνηση να πράττουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να υπηρετούμε την ιερότητα της ζωής.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content