Ενότητα και Αφοσίωση για μια Καλύτερη Θήβα: Η Μαρία Φιλίππη στο πλευρό του Αλέκου Στάικου

Mε μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε μια νεαρή κοπέλα που θέλει να αφιερώσει τη ζωή της στον τόπο της, στην πόλη που αγαπά και στις κοινότητες που την απαρτίζουν. Μιλώ για την Μαρία Φιλίππη, μια κοπέλα που η αγάπη της για τη Θήβα είναι αδιαμφισβήτητη και η αφοσίωσή της στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας είναι αποφασιστική.

Η προθεσμία της 8ης Οκτωβρίου 2023 πλησιάζει, και η Μαρία σας καλεί να σταθούμε όλοι μαζί για να συνεργαστούμε προς την κοινή μας επιτυχία. Σε συνεργασία με τον αξιότιμο Αλέκο Στάικο, αυτή η ομάδα αφοσιώνεται να διασφαλίσει ότι η Θήβα μας θα προοδεύσει και θα εξελιχθεί για το καλό όλων των πολιτών και επιχειρήσεων που εδράζονται εδώ.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια Θήβα καλύτερη, πιο ενωμένη και πιο ευημερούσα.

“Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Θήβας, φίλες και φίλοι,

Η αγάπη μου για τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι αδιαμφισβήτητη. Η στιγμή που αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον αξιότιμο Αλέκο Στάικο στον δήμο μας, είναι για μένα επίσης μια στιγμή προσωπικής αφοσίωσης.

Η προθεσμία της 8ης Οκτωβρίου 2023 πλησιάζει και σας καλώ να σταθούμε όλοι μαζί για να επιτύχουμε την ανάπτυξη που όλοι επιθυμούμε για την πόλη μας και τις κοινότητές μας. Δεσμεύομαι να εργαστώ αδιάκοπα με όλες μου τις δυνάμεις για να διασφαλίσω ότι η πόλη μας θα είναι ακόμα καλύτερη για όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εδώ. Στοχεύοντας πάντα στην ενότητα και την κοινωνική ευημερία!

ΑΣ το τολμήσουμε μαζί! , Όλοι μαζί με τον Αλέκο Στάικο”

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content